Scheepjes Studio Pack Catona

Dit Pakket bevat:

  • 2 x Magneetborden (groot en klein)
  • 1 x Kleurenpakket
  • Scheepjes Catona Kleurkaartstrips
  • Magnetische Tape10 x Magnetische Clips
  • 1 x Opbergblik
€ 68,97
Beschikbaarheid: Niet meer op voorraad

Scheepjes Studio Pack Catona

Met trots presenteren we je de  Scheepjes Studio Pack met Scheepjes Catona: een must-have kit voor alle creatievelingen! Of je nou liever creatief bezig bent aan de eettafel of lekker relaxed op de bank wil werken, met  Scheepjes Studio Pack weet je dat je goed zit.

Iedere Studio Pack bevat twee magnetische borden die de perfecte achtergrond vormen voor het samenstellen van een moodboard voor je aankomende project! Je kunt ze eenvoudig op je schoot of op tafel zetten, of je kunt ze aan de muur hangen.

Om kleur-/garenvoorbeelden of andere stukjes zoals papieruitsparingen, schetsen en voorbeelden op je bord vast te maken, kun je hiervoor de meegeleverde magnetische clips gebruiken of plak een stuk magneetband op de achterkant!

Hierdoor kun je snel en eenvoudig spelen met kleuren en designs en inspiratie opdoen terwijl je bezig bent.

Voor alle extra's die uiteindelijk niet op het bord terechtkomen, kun je ze bewaren in het handige opbergblik van Scheepjes.

Bij alle Scheepjes Studio Packs krijg je een complete  Scheepjes Studio Pack overflow met alle 109 kleuren uit de Catona-garenreeks in Cutie Pie bolletjes van 10 gram!

Alle Studio Packs worden geleverd in een stijlvolle verpakking, waardoor het nog leuker wordt om uit te pakken!

Er zijn nog geen beoordelingen. Vertel ons als eerste wat u vindt.

Voeg recensie toe: