Deze tekst is vertaald door onze vriendelijke vertaalcomputer. We doen ons best om deze pagina door een mens te laten aanpassen. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt!

Tijdschrift: DSA45 Alpaca Tweens

TAAL: NOORS

GROOTTE

Kind

GARENKWALITEITEN

Alpacabont, Alpacawol, Bling Effect Draad, Dreamline Sky, Dreamline Soul, Fijn, Hexa, Pus, Strong, Dunne Alpaca

TECHNIEK

Patroon breien, Breien

ONTWERPER

Liv Inger Espedal

ALPAKKA TWEENS - breigoed voor school & vrije tijd

De kindertijd is niet zoals vroeger. Ook geen jeugd, want kinderen worden lang voor zoete dertien. De jongeren tussen acht en twaalf of veertien worden vaak de vergeten leeftijdsgroep genoemd. Ze zijn cool en modebewust en weten goed wat ze wel en niet willen. Ze winkelen niet in kinderwinkels, terwijl de jeugdcollecties vaak te groot zijn. Dat is het einde ervan. Voor nu maken we alleen voor hen cool en bruikbaar elastiek.

De jongeren boete, de mensen tussen de 8 en 14 jaar. Breiwerk dat werkt in het dagelijkse schoolleven en in je vrije tijd. Zachte, heerlijke alpacakleding die je kunt dragen met smalle, lage croch- en boyfriend-jeans, chino's, shorts, panty's en leggings. Alle favorieten werken met alpaca - alpaca die verwarmt, verwarmt en zijdezacht is. Gebreide kleding is mode - persoonlijke mode. Want je krijgt exclusieve op maat gemaakte kleding. Iets wat niet iedereen heeft. De jongeren willen misschien zelf de kleuren kiezen. Breien is cool, en misschien is er hier iets dat de pod inspireert om zelf te breien? Een eenvoudige sjaal en muts in ribbelsteek of in dik alpacabontgaren is een perfect startproject voor een creatieve achtjarige.

In deze catalogus van ALPAKKA TWEENS vind je een patroon voor mooie fair isle patronen en vestbreisels in stoere kleurencombinaties. Leuke truien met simpele, grafische boorden en in klassiek Aran breisel. En natuurlijk een stoere lange jas in supereenvoudige, dikke ribbelsteek. We hopen dat zowel jij als je aardige jonge mensen geïnspireerd zijn om de sprong te wagen. En nu gaan we verder naar een andere mooie en creatieve alpaca lente.

We sturen warme groeten en een wens voor veel goede alpaca-momenten!

Er zijn nog geen beoordelingen. Vertel ons als eerste wat u vindt.

Voeg recensie toe: