Gehaakte cadeaus

Mocht je ook bezig zijn met het maken van een haakcadeau voor iemand die je kent, maar een beetje moeite hebt om erachter te komen wat het precies zou moeten zijn. Dan hebben we hier een groot aantal ideeën verzameld, zodat je aan de slag kunt met het maken van het perfecte cadeau voor de gelukkige ontvanger. Bekijk hier het artikel of vind nog meer inspiratie voor bijzondere jubilea onderaan de pagina.

Bekijk hier onze grote selectie haakpatronen

Gehaakte geschenken kunnen in talloze kleuren en vormen komen, afhankelijk van wie de ontvanger is. Het kan van alles zijn, van het kleine, gehaakte haarelastiekje tot blouses en sjaals. De mogelijkheden zijn legio als het gaat om gehaakte geschenken, en daarom kan het moeilijk zijn om de juiste te vinden. We helpen je hier in het artikel om in te zoomen op wat goed is voor jouw ontvanger.

Het snelle cadeau

Sta je op het laatste moment en heb je een cadeau klaar? We zijn er allemaal geweest, maar vrees niet, want het hoeft niet lang te duren om een cadeau klaar te hebben.

Haarelastieken en pads zijn perfecte cadeaus als het gaat om snel gaan. De kleine fijne decoratieve items zijn leuke en gemakkelijke projecten - test jezelf en kijk hoeveel je er in twee uur kunt maken. Bovendien zijn dit soort geschenken ideaal om de laatste restjes garen van het vorige project te gebruiken.

Lees hier meer over scrunchies.

Meer weten over gehaakte schijven? Klik dan hier en lees over gehaakte rondellen.

Een ander snel cadeau is misschien een kleine teddybeer. De kleine teddyberen moeten niet alleen voor kinderen zijn, maar kunnen ook als decoratie voor volwassenen worden gemaakt. Er zijn dus veel mogelijkheden met de kleine diertjes die kinderen en kinderzielen heel tevreden kunnen maken met een zelfgemaakt cadeau.

Lees hier meer over gehaakte teddyberen

Het persoonlijke cadeau

Een persoonlijk cadeau kan heel veel verschillende dingen zijn, omdat het afhangt van de ontvanger. We hebben echter enkele suggesties gevonden waarvan we zeker weten dat de meeste mensen ze erg persoonlijk zouden vinden.

Een gehaakt vloerkleed lijkt misschien een onhandelbaar project, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan al beginnen van een draagdoek tot een volwassen banktapijt, dat voor veel verschillende functies kan worden gebruikt. Het beste aan vloerkleden is dat het een geschenk is dat jaren meegaat, als het op de juiste manier wordt behandeld.

Lees hier meer over gehaakte vloerkleden.

Ontdek onze grote selectie gratis gehaakte vloerkleden.

Voor het lezende paard is een gehaakte boekenlegger absoluut ideaal. Maak een persoonlijke bladwijzer die de leesgewoonten van de persoon weerspiegelt - is het fantasie of horror, en gooi jezelf dan over de heks of de geest. Als het in plaats daarvan de grote liefdesroman is, kan een mooie bloem de bladwijzer vormen. We hebben een grote selectie recepten voor verschillende soorten gehaakte bladwijzers, en het is zelfs helemaal gratis.

Bekijk hier onze selectie recepten voor gehaakte bladwijzers

Het praktische geschenk

Er is niets beter dan een geschenk te ontvangen dat steeds opnieuw kan worden gebruikt. Praktische geschenken zijn hier absoluut ideaal, want ze kunnen zowel mooi als decoratief zijn, maar ook heel handig in huis.

Gehaakte doeken zijn zeker favoriet. De kleine creaties kunnen precies in de kleur worden gemaakt die bij het huis van de ontvanger past - bont of gedempt. Ook de fijne doeken zijn een milieubewuste keuze, ze kunnen namelijk jarenlang mee en worden steeds opnieuw gebruikt.

Lees hier meer over gehaakte doeken

Een haaknet is ook een leuk cadeau dat voor veel verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Zowel om te winkelen, maar ook als tas doet het gehaakte net het goed. Het net kan precies in de maat worden gemaakt die bij het doel past - het is een perfect cadeau voor zowel hem als haar.

Bekijk onze grote selectie recepten voor gehaakte netten

Ben je meer van het breien van cadeaus? Gelukkig hebben we ook veel inspiratie verzameld zodat jij aan de slag kunt met het breien van je volgende cadeau

Lees hier meer over onze breipatronen.

Hieronder vindt u een selectie van artikelen die gericht zijn op bijzondere jubilea, zodat u het perfecte cadeau kunt vinden. Klik op het artikel om meer te lezen.

Copyright LindeHobby