Garen opties

Heb je een patroon en wil je een ander garen gebruiken dan het aanbevolen garen? Er kunnen veel redenen zijn om een ander garen te gebruiken dan het garen dat oorspronkelijk in het recept is gebruikt: prijs, kwaliteit en allergie kunnen allemaal factoren zijn die een rol spelen. Daarom hebben we geprobeerd een aantal verschillende suggesties te verzamelen over wat u als alternatief kunt gebruiken.

Deze gids wordt continu uitgebreid en kan worden gebruikt om een bepaald garen te vervangen door een ander. Als je bijvoorbeeld een patroon van Sandnes-garen hebt en een alternatief garen wilt gebruiken, kun je deze handleiding gebruiken.

Let altijd op de looplengte en breisterkte van garenalternatieven. Het is altijd een goed idee om een brei- of haakpatroon te maken als je een ander garen gebruikt dan het patroon aangeeft, zodat je zeker weet dat je de juiste maat gebreid krijgt :)

Missen we een garen waar je een alternatief voor wilt? Dan staat onze klantenservice klaar om je op weg te helpen. Door rechtstreeks contact met ons op te nemen, kunt u ons ook helpen ons aanbod aan alternatieven uit te breiden, zodat nog meer mensen ervan kunnen profiteren.

Als je een alternatief voor Sandnes-garens nodig hebt, kijk dan hier:

Alternatieven voor Sandnes-garen - klik hier

De alternatieven van Filcolana vind je hier:

Filcolana garen alternatieven - klik hier

Ca Ma Rose-alternatieven zijn te vinden door op de onderstaande link te klikken:

Camarose garen opties - klik hier

Hieronder vindt u een aantal verschillende categorieën van alternatieven. Klik erop om het alternatief te vinden dat u mist.

Copyright LindeHobby