Hoooked

Vind je het een fijn idee om materialen te recyclen en oude spullen nieuw leven in te blazen? Bekijk dan ons assortiment garens van Hoooked. Hoooked is een Nederlandse garenfabrikant die gerecycled garen van zeer hoge kwaliteit levert. Dit type garen is ontwikkeld vanuit een enorme passie voor creativiteit, mode en duurzaamheid. Dit wordt duidelijk als je de kwaliteitsgaren bekijkt, verkrijgbaar in zeer veel verschillende kleuren, waarmee je een prachtig resultaat kunt neerzetten.

Materiale_227: 100% Gerecycled textielgaren
€15,00
0 beoordelingen
Prijs vanaf
€3,90
€5,57
Je bespaart: €1,67
0 beoordelingen
Materiale_227: 80% Katoen / 20% Anderen vezel
€15,00
0 beoordelingen
€2,96
€4,24
Je bespaart: €1,28
0 beoordelingen
0 beoordelingen

Garen voor alle soorten projecten

Bij LindeHobby zijn we trots dat we gerecycled garen van Hoooked in ons assortiment kunnen aanbieden. Hoooked maakt stevig garen dat je kunt gebruiken voor interieurartikelen met zachter en misschien wel het belangrijkst, jeukvrij garen. Dit type garen is dus perfect voor bijvoorbeeld kleding en teddyberen. Het garen bestaat uit 100% of 80% gerecycled katoen en is van textielresten gemaakt, zoals oude t-shirts. Hoewel het garen is gemaakt van gerecycled materiaal, is er niets mis met de kwaliteit. Hoooked vindt het heel belangrijk om altijd kwaliteitsproducten te leveren.

Uniek kwaliteitsgaren met veel eigenschappen

Dit merk onderscheidt zich op verschillende vlakken van de concurrentie. Het gerecyclede garen is niet alleen van enorm hoge kwaliteit, maar het is ook nog eens heel uniek. Niet al het garen is geverfd en daarom heb je nooit twee geheel identieke garenstrengen. De dikte van de draad varieert ook vaak, juist omdat het van textielresten is gemaakt, wat het garen zo uniek maakt. Echter zijn deze factoren geen probleem wat betreft de verschillende kleuren van de producten van Hoooked, die je ook kunt bekijken als je op de verschillende soorten garen klikt. Natuurlijk kunnen we je niet de exacte kleuren van alle soorten laten zien, omdat een deel van het garen, zoals hierboven beschreven, niet geverfd is. Wel komt het altijd zeer dicht in de buurt. Het garen is ook gemaakt in verschillende kleurencombinaties zodat je je creativiteit de vrije loop kan laten! De producten die wel zijn geverfd, zijn geverfd binnen de Europese REACH-norm, zodat je weet dat er alleen chemicaliën van topkwaliteit zijn gebruikt bij het verven. Hoooked Production Centre in Portugal zorgt er ook voor dat Hoooked volledige controle heeft over hun arbeidsomstandigheden en productienormen.

Milieuvriendelijke haaknaalden

Hoooked heeft ook twee haaknaalden geproduceerd voor gebruik met het garen. Deze haaknaalden zijn ook milieuvriendelijk en gemaakt van 100% gerecycled plastic of bamboe. Door de lichte en gladde eigenschappen van de haaknaald, kun je er eenvoudig en soepel mee aan de slag. Ook zijn ze niet met chemicaliën behandeld, waardoor het milieuvriendelijke aspect ook in deze producten terugkomt. Deze prachtige haaknaalden helpen je om een prachtig resultaat neer te zetten bij je volgende project.