Erika Knight

Met zijn oorsprong in het Verenigd Koninkrijk, onder de vele inheemse schapenrassen en erfgoed wolmolens, is het Erika Knight garenmerk vanaf het begin een echt Brits bedrijf geweest, met grote liefde voor en focus op de lokale gemeenschap. Toen het merk in 2012 tot stand kwam, stelde de maker, de gerenommeerde brei- en haakontwerper van dezelfde naam, een duidelijke missie vast, die nog steeds geldig is: om de Britse garenproductie te ondersteunen, om duurzame vezels te promoten en zowel traditioneel vakmanschap als moderne innovatie te vieren.

Vandaag de dag is Erika Knight een zeer geliefd en gerespecteerd merk onder garenliefhebbers wereldwijd, die de kwaliteitsgarens en de herkenbare Britse esthetiek van Erika Knight waarderen.

Probeer de populaire Wool Local, een klassiek wol garen waarvan de productie alleen plaatsvindt binnen het graafschap Yorkshire, of probeer de lichtgewicht Gossypium Cotton Tweed met de klassieke tweed-look, die in vele ogen het toppunt is van de Britse textielproductie.

Materiale_227: 85% Viscose (gerecycled linnen) / 15% Linnen
€11,95
0 beoordelingen
Materiale_227: 100% Wol
€18,95
0 beoordelingen
Materiale_227: 96% Cotton / 4% Polyester
€5,75
0 beoordelingen
Materiale_227: 85% Viscose (gerecycled linnen) / 15% Linnen
€10,95
0 beoordelingen