Lammy

Wil je kwaliteitsgaren in modieuze kleuren voor een zacht prijsje? Bekijk onze selectie garens van Lammy dan maar eens. Lammy is een Nederlandse internationale garenfabrikant en bestaat al meer dan die 30 jaar. Het bedrijf maakt handgebreide en gehaakte garens en beschikt over eigen machines en productiefaciliteiten. Lammy richt zich vooral op laatste trends en kleuren, op hoge kwaliteit, op betrouwbare leveringen en op het ontwikkelen van eigen patronen en breipatronen. Bovendien is het voor het bedrijf heel belangrijk dat ze lage prijzen kunnen blijven hanteren, zodat het voor breiliefhebbers betaalbaar wordt om kwaliteitsgaren van Lammy aan te schaffen.

 

Materiale_227: 100% Acryl
€2,40
0 beoordelingen
Materiale_227: 75% Wol / 25% Polyamid
€3,85
0 beoordelingen
Materiale_227: 100% Polyester
€5,89
0 beoordelingen
Materiale_227: 75% Wol / 25% Polyamid
€4,40
0 beoordelingen
Materiale_227: 97% Acryl / 3% Viscose
€2,55
0 beoordelingen
Materiale_227: 75% Polyester / 25% Pailletten
€5,99
0 beoordelingen
Materiale_227: 60% Acryl / 40% Wol
€3,05
0 beoordelingen

Kwaliteitsgaren in prachtige kleuren

Bij LindeHobby zijn we trots dat we garen van Lammy in ons assortiment hebben opgenomen. Als je kwaliteitsgaren in modieuze kleuren wil aanschaffen tegen een zacht prijsje, dan hoef je niet verder te zoeken. In het assortiment zijn garenstrengen verkrijgbaar in veel verschillende, mooie kleuren. Alleen je verbeelding kan je nog tegenhouden bij je volgende project. Door de kleurencombinaties van de garenstrengen kun je unieke dingen maken en zeker weten dat het eindresultaat prachtig wordt. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om garen van 50% katoen en 50% acryl te gebruiken, wat vooral populair is om te gebruiken voor het breien van een prachtige en unieke sjaal. Bij dit type garen krijg je natuurlijk ook het patroon. De kwaliteiten van de garens zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn daarom ook producten van hoge kwaliteit.

Handig om te weten

Als je hierboven op de verschillende garensoorten in ons assortiment klikt, dan krijg je meer informatie te zien over de geselecteerde garenkwaliteit. Hier krijg je bijvoorbeeld het exacte kleurengamma te zien, welke breinaalden we je aanraden bij dit artikel, de dichtheid van het garen en informatie over hoe je het materiaal het beste kunt wassen. Alle genoemde materialen zijn uiteraard ook hier op de website beschikbaar. Je vindt er ook inspiratie voor hoe je het garen voor je volgende project kunt gebruiken. Sommige producten bevatten zelfs een gratis patroon waarmee je een prachtig resultaat kunt neerzetten. Lammy heeft fijne producten voor je als je breien en haken houdt en in het assortiment vind je garen in veel modieuze kleuren. Er is voor ieder wat wils.