Haakpatroon bladwijzer

Heb je een leuk klein project nodig om mee te beginnen? Gooi jezelf dan in een bladwijzer. Gehaakte bladwijzers kunnen veel verschillende vormen aannemen, zoals bloemen, dieren, kobolden of misschien gewoon een volledig neutrale patch voor het boek. Gelukkig zijn er veel opties als het gaat om gehaakte bladwijzers.

Bekijk hier onze selectie gehaakte bladwijzers

Gehaakte boekenleggers zijn super leuk omdat ze kunnen worden gepersonaliseerd voor het juiste leespaard. Haak een mooie bloem om het nachtkastje te versieren of een leuke paaskip voor Pasen - de mogelijkheden zijn legio.

Maak lezen spannend door een boekenlegger te haken die past. Ga je een griezelige thriller beginnen? Ga dus aan de slag met de heks of het spook zodat het boek spannender kan worden met een bijbehorende boekenlegger.

De gehaakte bladwijzer kan van veel verschillende soorten garen worden gehaakt. Hoe dunner het garen, hoe beter het zich vormt in het boek. Een gehaakte boekenlegger is ook ideaal om wat restjes te gebruiken, omdat het in strepen kan worden gehaakt om de laatste restjes van het vorige project te gebruiken. Als de boekenlegger aan een kind moet worden gegeven, raden we aan een garen te kiezen dat in de machine kan worden gewassen. Er kan een ongelukje gebeuren, en dan is het fijn dat de boekenlegger na een ritje in de wasmachine weer als nieuw gebruikt kan worden.

Bekijk onze grote selectie machinewasbare garens

Bladwijzers zijn ook een geweldig project als u niet groot wilt kopen. Naast het feit dat restjes kunnen worden gebruikt, heb je alleen een haaknaald nodig. Natuurlijk kunnen er veiligheidsoogjes worden toegevoegd als je ervoor kiest om een bladwijzer in de vorm van een dier te haken, maar verder is het een zeer minimaal project.

Als je geen idee hebt waar je je restjes garen voor kunt gebruiken, dan kunnen we je een aantal verschillende projecten aanraden. Gehaakte teddyberen, schijven en scrunchies zijn voor de hand liggende keuzes, omdat het allemaal kleine projecten zijn die heel weinig nodig hebben naast garen en een haaknaald.

Klik op het artikel dat u wilt openen door op de naam van het gewenste artikel te klikken.

Gehaakte Scrunchies - Gehaakte Teddyberen - Gehaakte Rondels

We hopen dat je klaar bent om aan de slag te gaan met je gehaakte bladwijzer.

Copyright LindeHobby