Verwisselbare rondbreinaalden

Geniet van de Ultieme Breiflexibiliteit met Verwisselbare Breinaalden.

Verwisselbare Breinaalden zijn een paar enkele naalden die speciaal ontworpen zijn voor ronde projecten. Ze hebben naaldpunten die verbonden zijn met een flexibele kabel waardoor ze op rondbreinaalden lijken, behalve dat je ieder onderdeel van de breinaalden kunt verwijderen en op verschillende manieren kunt verwisselen en gebruiken.

Hier kun je al onze populairste rondbreinaalden bekijken

Verwisselbare naalden zijn vaak verkrijgbaar in sets met verschillende maten naaldpunten en bevatten ook meerdere kabels van verschillende lengtes.

Hier vind je al onze naaldensets

Hier vind je al onze verwisselbare rondbreinaalden. Ontdek ons brede aanbod hieronder.

0 beoordelingen
Prijs vanaf
€2,76
€3,45
Je bespaart: €0,69
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
20% korting
€2,40
€2,99
Je bespaart: €0,59
Aanbieding verloopt 28/07/2024
0 beoordelingen
0 beoordelingen
€1,84
€2,30
Je bespaart: €0,46
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Prijs vanaf
€4,94
€6,17
Je bespaart: €1,23
0 beoordelingen
0 beoordelingen
20% korting
Prijs vanaf
€5,59
€6,99
Je bespaart: €1,40
Aanbieding verloopt 28/07/2024
0 beoordelingen
€1,36
€1,69
Je bespaart: €0,33
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen

Een Enorm Veelzijdige Keuze

Perfect voor wanneer je aan rondbreiprojecten werkt. Met verwisselbare naalden kun je je favoriete materiaal kiezen om mee te werken of een materiaal dat het best past bij het project waar je aan werkt. Je hebt alleen maar een paar naaldpunten in iedere maat en een kabel van de gewenste lengte nodig – je kunt de naalden en kabel eenvoudig verwisselen en eindeloos veel combineren, zodat het precies past bij jouw project.

Dit geeft je niet alleen eindeloos veel mogelijkheden en werkcomfort, maar zorgt er ook voor dat je de rommel en onnodige uitgaven van het bestellen van meerdere vaste rondbreinaalden vermindert. Het beste van alles is dat je de naaldpunten ook voor andere projecten kunt gebruiken en je steken kunt bewaren van het project waar je nog aan werkt. Haal de uiteinden eraf en bevestig de eindkappen aan de kabel, dat is alles.

Op zoek naar een set met meerdere opties? Bekijk dit dan maar eens

Wat is het Verschil met Rondbreinaalden?

Verwisselbare breinaalden zijn net rondbreinaalden, maar zonder de verplichting van een vaste kabellengte. Met verwijderbare naalddelen en verwisselbare naalden kun je de naaldmaat en kabellengte eenvoudig aanpassen, afhankelijk van wat je nodig hebt voor je project.

Hier kun je al onze rondbreinaalden vinden

JE kunt de kabel ook verlengen met behulp van kabelverlengers of zelfs de naaldpunten afzonderlijk gebruiken als gewone rechte naalden. Je hebt enorm veel opties met verwisselbare breinaalden.

Gemaakt voor Allerlei Soorten Projecten

Verwisselbare naalden zijn vooral fantastisch voor grote ronde projecten, zoals vesten, truien, kappen en zelfs wanten, mutsen en sokken. Maar door hun veelzijdige ontwerp kun je ze ook heel goed gebruiken voor platte, magische lussen, grote of kleine projecten.
Als je graag aan extra grote projecten werkt die plat gebreid moeten worden, dan kan de kabel handig zijn om je armen en polsen te ontlasten. De kabel tilt het gewicht van zwaardere en grotere projecten, zodat je ze comfortabel op je schoot kunt laten rusten om langer en sneller door te werken.

Een Ultieme Collectie Rondbreinaalden

Deze complete collectie bevat niet alleen verschillende sets met meerdere verwisselbare naalden en verwijderbare kabels, het bevat ook afzonderlijke verwijderbare onderdelen die je aan je collectie kunt blijven toevoegen voor allerlei verschillende projecten. Hier kun je een paar naaldpunten, kabels, kabelverlengers, kabelstoppers en nog veel meer vinden, allemaal in verschillende materialen, maten en lengtes.

Bekijk hier al onze breiaccessoires

Wereldberoemde Merken Waar Je Van Zal Houden

We hebben verschillende sets en verwisselbare naaldaccessoires van merken als Drops, Knitpro, Pony en Addi voor ultieme precisie en gebruiksgemak. Al deze merken hebben hun eigen gepatenteerde verwisselbare systemen die de kabels en de naalden een sterke, naadloze verbinding geven.

Sorteer hier op het merk van breinaalden

Onze uitgebreide sets en losse onderdelen variëren van 3.00 mm tot 15.00 mm naalddiktes en kabellengtes van 40-150 cm, zodat je alles hebt wat je maar nodig hebt voor ieder project.