Breipatroon Pasen


Pasen is een heerlijke vakantie waar je vrienden en familie kunt verzamelen voor een goede paaslunch en/of een gezellige paas- of eierenjacht in de tuin. Tegelijkertijd is het een voor de hand liggende mogelijkheid om het huis te decoreren met prachtige paasdecoraties die indruk zullen maken op uw gasten!

Daarom hebben we onze gratis paasrecepten voor je samengesteld. Bekijk ze hier allemaal.Als je nog veel meer breipatronen wilt zien, kijk dan op deze pagina . Hier hebben we al onze gratis breipatronen verzameld.

In het assortiment paaspatronen vind je een aantal breipatronen die perfect passen in het paashuis. Ga aan de slag met een paar leuke paaspannenlappen of verwen uzelf met paasdecoraties die de lunchtafel kunnen versieren of ophangen in lampen of vensterbanken.

Er zijn dus veel mogelijkheden als het gaat om zelfgemaakte paasdecoraties. Als je ook van haken houdt, kun je je paasassortiment snel uitbreiden met fijn gehaakte paaseieren, paashazen, paaskippen, etc. Bekijk daarom ook onze haakrecepten voor paasdecoraties.

Bekijk hier onze grote selectie paashaakpatronen.

Het is leuk om betrokken te zijn bij het breien van paasdecoraties of interieurs. Of je nu droomt van nieuwe pannenlappen of paasversieringen, dit zijn snelle en kleine projecten. Daarom is het niet erg om een beetje laat buiten te zijn. Als je je projecten zorgvuldig uitkiest, dan is er volop gelegenheid om je huis in de traditionele paaskleuren te decoreren. Onder onze grote selectie garens vindt u een breed scala aan prachtige tinten van de paasgele kleur.

We bieden ook recepten voor mooie paassokken. Waaronder in Scandinavisch patroon en met hazen en harten. Hier kun je de sokken precies zo kleuren als je wilt. En mocht je zelf geen paar sokken missen, dan ken je vast wel iemand die graag een paar als paascadeau zou krijgen!

Pasen biedt de mogelijkheid om het gezin samen te brengen voor creatieve projecten. Zo kunnen zowel kinderen als volwassenen samenkomen om mooie paasdecoraties te maken. Als jij en je gezin niet zo van breien of haken houden, kun je ook creatieve decoraties maken met producten uit onze paashobby selectie. Hier vind je zowel versierde en beschilderde eieren, karton en stickers, maar ook veren, glitterlijm en diverse hangers.

Ontdek hier ons Paashobby universum.Pasen wordt vaak geassocieerd met eieren. Een zachtgekookt eitje op de ontbijttafel is voor velen een extra luxe. Als je het beu bent dat de eieren koud worden voordat je op paasochtend aan de ontbijttafel staat, dan zijn eierwarmers precies wat je zoekt. De prachtige eierwarmers in prachtige kleuren en met fijne motieven zijn ook perfect voor het decoreren van de paastafel. De leuke en verschillende eierwarmers kunnen vanaf de ochtend een glimlach op je gezicht toveren en nog meer vreugde brengen in de gezellige paastijd.

Bekijk de vele zoete recepten door op de foto's hierboven te klikken.

We hopen dat je nu klaar bent om met Pasen te beginnen met breien.

Genieten :-)

Copyright LindeHobby