Haakpatroon tas

De meesten van ons zijn in het dagelijks leven sterk afhankelijk van een goede tas, die de belangrijkste remedies voor het dagelijks leven kan bevatten. Sommigen geven er de voorkeur aan dat de tas alleen een portemonnee en sleutels bevat, terwijl anderen graag volledig worden bewaakt met allerlei benodigdheden. Gelukkig hebben we hier bij LindeHobby een grote selectie gehaakte tassen in verschillende maten, dus ze zijn geschikt voor elk doel

Bekijk hier ons grote aanbod gehaakte tassen.

Wanneer je gaat beginnen met het haken van je tas, is het belangrijk om te bedenken waar je je tas voor wilt gebruiken. Als de tas bestand moet zijn tegen weer, wind en vuil, dan is het zinvol om een garen te overwegen dat bestand is tegen machinewas en slijtage. Hier zijn katoen en linnen beide voor de hand liggende keuzes, omdat beide garens veel slijtage kunnen weerstaan. Ze kunnen ook in de machine gewassen worden op maximaal 60 graden in de machine, zodat de tas na gebruik helemaal schoon en fijn kan zijn.

Word hier wijzer over katoengaren

Wil je daarentegen een tas met meer structuur en zachtheid, dan zijn garens als Cosy en Bóheme Velvet Double t twee hele mooie keuzes voor de tas. De garens hebben een mooie en heel andere structuur, wat het goed doet op geheel unieke tassen voor leuk avondgebruik. Beide garens hebben een mooi spel in de kleuren en hebben ook een zeer grote kleurkeuze.

Ontdek hier de prachtige garens van Go Handmade

Voor gehaakte tassen geven sommigen er de voorkeur aan om het van een leren basis te maken. Hierdoor krijg je een stevige en stevige bodem, waarop de zijkanten van de tas zijn opgebouwd. De broekjes die we hier bij LindeHobby hier aanbieden hebben al gaten in de rand rondom, dus je gaat makkelijk en snel aan de slag met je gehaakte tas. De bodems kunnen ook gebruikt worden voor manden als je extra stabiliteit in de bodem wilt.

Bekijk hier ons grote aanbod leren bodems voor tassen en manden.

Lees hier meer over gehaakte manden

Naast de mooie leren bodems voor de tas kunnen er ook diverse andere leren elementen aan de tas worden toegevoegd. We bieden handvatten, riemen, knopen en dergelijke, die gemakkelijk en veilig op de tas kunnen worden genaaid om het een exclusievere uitstraling te geven. Om het je makkelijk te maken hebben we alle accessoires voor tassen in dezelfde categorie verzameld, zodat je makkelijk en snel door de spullen kunt bladeren die je wilt gebruiken voor je gehaakte tas.

Duik hier in het grote aanbod accessoires voor tassen

We hopen dat je je nu klaar voelt om aan de slag te gaan met je eigen gehaakte tas.

Genieten :-)

Copyright LindeHobby