Haakpatroon net

Bent u ook op zoek naar het juiste net voor uzelf? Of misschien ben je op zoek naar het net dat perfect bij je vriendin past? Naar welk type haaknet je ook op zoek bent, we kunnen bijna garanderen dat je de juiste vindt in ons grote assortiment haaknetten. Hier hebben we een aantal recepten, tips voor garen en trucs verzameld om voor jou het perfecte net te krijgen.

Bekijk hier onze grote selectie gratis recepten voor gehaakte netten.

Haaknetten kunnen voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt en kunnen er daarom ook heel anders uitzien. Sommige zijn kleiner en perfect als fruitnet voor het kind of tijdens het winkelen. Andere netten zijn groter en dikker, zodat ze het zware gewicht van nieuw gekochte goederen kunnen dragen. Anderen zijn gemaakt voor dagelijks gebruik - zoals een grote tas. Er zijn dus veel verschillende mogelijkheden als het gaat om haaknetten.

Een van de meest populaire doeleinden van gehaakte netten zijn strandnetten. Strandnetten worden meestal gemaakt met grote bogen van luchtgaas, dus het net zelf weegt niet veel, maar kan veel handdoeken en andere strandremedies bevatten. Het strandnetwerk is ook erg slim omdat ze vrij weinig inhoud innemen.

Hieronder hebben we een aantal strandnetwerken verzameld. Klik op de afbeelding om direct naar het recept te gaan.

Als je daarentegen een netwerk wilt dat wordt gebruikt om te winkelen, dan is het een dichter netwerk waar je voor moet gaan. Boodschappennetten moeten bij voorkeur strak zitten, zodat de kleine spullen op weg naar huis niet door de gaten kunnen ontsnappen. Daarnaast zorgt de dichtheid er ook voor dat de steken elkaar beter ondersteunen, waardoor het net niet meegeeft aan het gewicht. Voor boodschappennetten raden wij altijd aan om twee draden 8/4 katoen , 2 draden linnen/katoengaren of 1 draad 8/8 katoen te gebruiken . Dit zijn enkele van de sterkste garens op de markt.

Ontdek hier ons katoengaren

Lees hier meer over linnen garen.

Katoengaren is een zeer voor de hand liggende garenkeuze als het gaat om haaknetten. Katoengaren is extreem duurzaam en de voordelen van gehaakt katoen zijn dat het gemakkelijk te verwerken is, in talloze mooie kleuren verkrijgbaar is en dat het in de machine kan worden gewassen. Daarnaast is katoen een van onze goedkoopste garenkwaliteiten en heb je vaak maar één sleutel nodig om een hele stof te breien.

Katoengaren - bekijk hier het hele aanbod.

Verschillende van onze katoenen garens kunnen in de machine gewassen worden op 60 graden. Dit is een duidelijk voordeel omdat de bacteriën op het rooster door de hoge hitte afsterven. Als je een katoenen garen op deze pagina vindt, is er een wasgids voor het garen. We hebben een breed assortiment katoengarens die op slechts 60 graden gewassen kunnen worden, waaronder onze twee zeer populaire garens Mayflower Junior Cotton 8/4 en DROPS Paris . Beide kwaliteiten zijn er in vele mooie kleuren.

Het kan het net ook een heel mooi effect geven als je het haakt in een van onze garens met kleurwisseling. Hier krijg je een volledig uniek effect van het kleurveranderende garen, want het komt echt tot zijn recht in een gehaakt net.

Bekijk hier ons grote assortiment garens met kleurwissel.

We hopen dat je je nu klaar voelt om aan je eigen haaknet te beginnen.

Genieten :-)

Copyright LindeHobby