DROPS - Superwash

We zijn het er vast wel met elkaar over eens dat gebreide en gehaakte kledingstukken mooi, persoonlijk, leuk om te maken zijn, en nog leuker zijn om te dragen. Het enige dat soms invloed heeft op of je de trui krijgt van je dromen, of dat je niet kunt wennen aan die gebreide sokken die je hebt, is dat ze niet in de machine gewassen kunnen worden en dat ze veel te lang onderin de wasmand lagen dat je ze gewoon helemaal bent vergeten. Dit is vaak het geval, en dat is jammer. Daarom is het voor ons belangrijk om verschillende soorten garen met de speciale superwashbehandeling in ons assortiment te hebben.

 

Materiale_227: 100% Merinowol
€3,40
0 beoordelingen
Materiale_227: 100% Wol
€2,40
0 beoordelingen
Materiale_227: 50% Wol / 50% Katoen
€3,40
0 beoordelingen
Materiale_227: 75% Wol / 25% Polyamid
€2,50
0 beoordelingen
Materiale_227: 75% Wol / 25% Polyamid
€2,30
0 beoordelingen
Materiale_227: 75% Wol / 25% Polyamid
€2,75
0 beoordelingen
Materiale_227: 75% Wol / 25% Polyamid
€2,75
0 beoordelingen

Zeer praktisch

Het Superwash-garen is duurzaam en kan zelfs in de wasmachine tot 40 graden gewassen worden. Het gebruik van een wasverzachter raden we wel altijd af, omdat dit de kleding kan beschadigen. Doordat het superwash garen te wassen is in de wasmachine, kun je aan de slag met veel nieuwe projecten waar je tot nu toe misschien nog niet aan hebt kunnen beginnen: kinderkleding, blouses, sokken en nog veel meer. Wat ze gemeen hebben is dat het eindresultaat, ondanks het vele dragen, slijtage en het wassen, zeer goed blijft en lang meegaat. Als je van plan bent om zelf een cadeau te maken, dan kun je een van onze handige labels met wasvoorschriften bestellen. Zo hoeft degene aan wie je het cadeau geeft nooit te twijfelen over wat de beste manier is om het cadeau te wassen.

We verkopen veel verschillende soorten duurzaam en superwash-garen, waaronder pure wol, pure merinowol en verschillende combinaties van wol en katoen. De mogelijkheden zijn eindeloos met dit type garen.

Een van onze soorten superwash-garen is Fabel, dat bijvoorbeeld zeer geschikt is om mooie en kleurrijke sokken mee te maken, omdat het garen in veel verschillende kleurencombinaties verkrijgbaar is en vooral de verschillende meerkleurige modellen in ons assortiment heel populair zijn. Het Merino Extra Fine-model, dat gebaseerd is op de zachtheid van het garen, is ook zeer geschikt om kinder- en babykleding mee te maken, omdat het totaal niet jeukt.

Aan de slag – eenvoudig en snel!

Neem een kijkje op onze website en vind precies het superwash-garen dat bij jou en je wensen past. Wij garanderen een snelle en veilige levering, regelmatige aanbiedingen en advies en begeleiding als je ergens vragen over hebt of twijfelt. Wij helpen je graag overal bij.