Rondbreinaaldensets

Ontdek onze rondbreinaaldensets van onder andere KnitPro, Addi en DROPS.

Rondbreinaaldensets bieden je eindeloos veel breimogelijkheden, vooral als je graag ronde projecten maakt. Rondbreinaalden en verwisselbare rondbreinaalden zijn een paar rechte breinaalden die door een koord met elkaar verbonden zijn zodat het lijkt op een lange breinaald.

Losse naalden of kabels nodig? Bekijk dit maar eens

Deze veelzijdige naalden zorgen ervoor dat het extra eenvoudig en veel leuker is om aan grotere projecten, vooral ronde projecten, te werken. Het unieke ontwerp zorgt ervoor dat je ronde voorwerpen zonder enige moeite kunt breien, waardoor een nette, naadloos gebreide tube ontstaat.

Hier kun je al onze rondbreinaalden vinden

Het is handig, slim en trendy om een rondbreinaaldensets te bezitten. Hieronder vind je al onze prachtige sets.

0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
20% korting
€57,60
€72,00
Je bespaart: €14,40
Aanbieding verloopt 23/06/2024
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen

Eindeloos veel combinaties met één set

Net als bij andere breitechnieken, heb je verschillende naalddiktes nodig die passen bij het patroon van het project waar je aan werkt. Dat is waar de kracht van de verwisselbare rondbreinaaldensets erbij komt kijken. Deze geniale naaldenset bevat naaldpunten van verschillende maten en ook kabels van verschillende lengtes die je op iedere gewenste manier kunt combineren. In tegenstelling tot vaste circulaires, dien je meerdere naaldformaten met de kabellengtes van je voorkeur aan te schaffen, zodat je de juiste naaldmaat kunt losschroeven en aan de juiste kabellengte kunt bevestigen, zodat je direct aan de slag kunt.

Vind hier losse onderdelen voor je breinaaldenset

Met zoveel verschillende materialen om uit te kiezen, is één set echt alles wat je nodig hebt voor jarenlang gebruik.

Alleen de beste merken en materialen van de hoogste kwaliteit

Onze zorgvuldig samengestelde collectie bevat fantastische sets van Drops, Knitpro, addi® en Pony om je de ultieme keuze te bieden. We hebben eenvoudige sets van 3 paar naalden en de grotere sets van 3,00 mm tot 12,00 mm. Alle sets bevatten ook meerdere kabels met standaardlengtes (60 cm, 80 cm en 100 cm), maar je kunt je verzameling ook uitbreiden met andere kabels van de gewenste lengte.

In ons assortiment vind je sets die gemaakt zijn van een klassieke aluminiumlegering, lichtgewicht koolstofvezel, glad acryl en glad, aards hout, en zijn allemaal ontworpen voor maximaal comfort. Of je nou een beginner of professional bent, je voelt je als een kind in een snoepwinkel met ons uitgebreide assortiment aan verwisselbare rondbreinaalden.

De perfecte combinatie voor een project kiezen

Controleer de voltooide lengte van het project waar je aan werkt om de lengte van het koord en de maat van de naald te bepalen. Rondbreinaalden worden van punt tot punt gemeten om de lengte ervan vast te stellen. Het zou het beste zijn als je gebruikmaakt van naalden die iets kleiner zijn dan die maat, zodat alle steken er goed omheen passen. Je kunt dezelfde naalden ook voor meerdere projecten tegelijk gebruiken. Hiervoor kun je de naaldpunten losschroeven en ze gebruiken. Vergeet niet om eindkappen toe te voegen om de steken op je project waar je aan werkt te bewaren.

Bewaren en reizen

Rondbreinaalden zijn perfect voor allerlei projecten, zelfs voor het breien van grote en kleine artikelen in de platte, en ze helpen je steken en naalden te sparen wanneer je je project even opzij legt. Je loopt zo nooit het risico dat je steken losraken of dat je naalden eraf vallen, omdat ze altijd verbonden zijn door een lang snoer, waardoor ze perfect zijn wanneer je onderweg aan je breiproject wil werken. De sets worden ook geleverd in een handige draaghoes om je accessoires netjes op te bergen, waar je ook bent.