Breipatronen voor baby

Een mooie selectie van breipatronen

Brei de gezelligste en meest trendy outfits voor je baby met ons uitgebreide assortiment breipatronen voor baby's. Bij deze eenvoudige patronen krijg je stapsgewijze instructies, afmetingen, informatie over de gebruikte naalden en het type garen waarmee je deze rompertjes, topjes, broeken, jurken of schoenen perfect kunt namaken.

Een zeer attent cadeau

Het breien wordt hiermee extreem eenvoudig en zal voor prachtige resultaten zorgen waar je versteld van zal staan. Je wil hier steeds meer en meer schattige kledingstukken door breien. Bekijk ons assortiment prachtige patronen van grote merken zoals Drops Design, Go Handmade, Dale en geef de baby's in je gezin een prachtig cadeau.

0 beoordelingen
0 beoordelingen
Prijs vanaf
€11,56
€11,89
Je bespaart: €0,33
0 beoordelingen
Prijs vanaf
€15,55
€19,18
Je bespaart: €3,63
0 beoordelingen
Prijs vanaf
€29,62
€30,23
Je bespaart: €0,61
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Prijs vanaf
€19,12
€20,45
Je bespaart: €1,33
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Prijs vanaf
€13,70
€14,76
Je bespaart: €1,06
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Prijs vanaf
€20,98
€25,05
Je bespaart: €4,07
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Prijs vanaf
€20,98
€25,05
Je bespaart: €4,07
0 beoordelingen
0 beoordelingen

Profiteer van het lange wachten op gezellige breiprojecten

De zwangerschap van negen maanden kan oneindig lang aanvoelen. Zowel omdat je er waarschijnlijk naar uitkijkt om de kleine nieuweling te ontmoeten, maar ook omdat een zwangerschap zwaar voor je lichaam kan zijn en meer sedentaire momenten en ontspanning vereist dan normaal.

Het kan ook zijn dat je als toekomstige grootouder, vriendin van de aanstaande moeder of ander gezin op de baby zit te wachten en dan kan de spanning ook zo groot zijn dat de maanden oneindig lang aanvoelen. Terwijl je wacht, is er niets gezelliger dan tijd besteden aan het maken van leuke, persoonlijke en handige dingen en cadeaus voor de kleine.

Als je zwanger bent, kan een breiproject een gezellig vermaak zijn voor de rustperiodes op de bank of het bed. Zo heb je iets gezelligs om voor te zorgen terwijl je uitrust en voor jezelf en je baby zorgt.

Kleding en accessoires breien voor je baby kan ook heel meditatief zijn en een gezellige en mentale voorbereiding op je toekomstige leven als ouder. Het is moeilijk voor te stellen hoe leuk de kleine baby eruit zal zien in de draagdoek of trui die je aan het breien bent.

Iedereen kan meedoen

Je kunt jezelf gemakkelijk in een breiproject voor baby's storten, zelfs als je geen goede of ervaren breister bent. Bij ons vind je breipatronen in verschillende moeilijkheidsgraden, en zelfs als het resultaat niet helemaal is zoals op de foto, het project is met liefde gemaakt en is zowel persoonlijk als uniek.

Brei in de juiste maat: Zie de instructies voor de breipatronen

Kijk bij de recepten hoe je de verschillende kledingstukken in de juiste maat breit.

Let op de wasvoorschriften op de garensleutel die je gebruikt. Wassen op de verkeerde graden kan het resultaat verpesten. Als je aan het breien bent voor een kraamcadeau, is het een goed idee om de kartonnen of papieren verpakking van de garensleutel in het cadeau te doen, zodat de kersverse ouders weten hoe ze je cadeau moeten wassen.

In de recepten staan de maten vermeld op basis van de geschatte maat op basis van de leeftijd van de baby. Dit is echter slechts een richtlijn, dus het is belangrijk om in gedachten te houden of je voor een grotere of kleinere baby breit.

Brei in de juiste maat: let op de richtlijnen, maar oordeel zelf

Als je aan het breien bent voor een newborn, kun je het geschatte geboortegewicht als uitgangspunt nemen. Misschien hebben de aanstaande ouders het gewicht van de baby geschat bij het bezoek van de verloskundige en hebben ze dus al een idee of ze een grotere of een kleinere baby verwachten.

Als je breit voor een baby die al een paar maanden oud is, hebben zowel jij als de ouders waarschijnlijk al een idee of het een goed idee is om in een grotere maat te breien om er zeker van te zijn dat de baby in de leuke, thuis -gebreide en persoonlijke dingen.

Als je erg twijfelt over de maat, is het voor de veiligheid altijd een voordeel om een maat groter te breien. Als het gebreide kledingstuk iets te groot is, zal de baby in de loop van de tijd in omvang groeien, terwijl een te klein kledingstuk op de lange termijn minder nuttig is.

Keuze van garen en breinaalden voor uw project

Op de door u gekozen garensleutel staat meestal een aanbeveling voor welke maat breinaald geschikt is voor het garentype.

Als je echter de neiging hebt om heel losjes te breien, kan het een voordeel zijn om een set breinaalden in een kleinere maat te kiezen, terwijl het een goed idee is om een set breinaalden in een grotere maat te kiezen als je de neiging hebt om een maat te breien. veel. strak.

Breigoed dat op kleine breinaalden (en/of heel strak) wordt gebreid, krijgt een dicht en stugger resultaat en kan in sommige contexten kleiner zijn in de uiteindelijke uitdrukking dan in het breipatroon wordt vermeld.

Breiwerk dat op grotere breinaalden (en/of heel losjes) wordt gebreid, krijgt een meer geperforeerd en luchtig resultaat en kan in sommige contexten uiteindelijk groter van maat zijn dan in het breipatroon staat vermeld.

De breipatronen geven een suggestie voor welk type garen uit de selectie van YarnLiving een goede optie is om te kiezen. Op de patroonafbeelding wordt ook vermeld welke kleurtint wordt gebruikt voor het breiproject, zodat u een vergelijkbaar resultaat kunt krijgen.

Natuurlijk kun je het type garen kiezen dat je wilt gebruiken, net zoals je de kleur van het garen kunt kiezen dat je het beste bij je past. Je kunt ook verschillende kleuren en tinten combineren voor een meer verschillend en leuk resultaat. Nogmaals, de mogelijkheden zijn talrijk en alleen jij bepaalt de limieten.

DROPS Baby Merino: De voor de hand liggende keuze voor breipatronen voor baby's

Het garentype DROPS Baby Merino is vanzelfsprekend voor de meeste breiprojecten voor een baby. Baby's kunnen hun warmte niet op dezelfde manier reguleren als volwassenen tot ze 2 jaar oud zijn. Daarom is wol een hele goede oplossing voor baby's, omdat wol een warmteregulerende functie heeft. Wol helpt baby's warm te blijven op koude dagen, maar geeft geen benauwd en oververhit gevoel op warmere dagen, zoals andere synthetische garens kunnen doen.

DROPS Baby Merino is erg zacht en krast niet. Daarom zullen baby's niet het vervelende, krassende gevoel ervaren dat men kan ervaren met andere soorten wol. Daarom is het garen ook een voor de hand liggende keuze voor je baby, omdat het zowel een goed en comfortabel comfort heeft als een praktische functie in verband met warmteregulatie.

We verkopen DROPS Baby Merino in een grote selectie kleuren. U kunt het garen voor veel babybreiprojecten in uw voordeel gebruiken.

De garensoort kan gewassen worden op 40 graden fijnwas, zodat de kwaliteit en resultaat behouden blijft. Het is ook een goed idee om te wassen met een wasmiddel dat geschikt is voor wol.