Haakpatroon kussen

Heb je ook een kussen nodig om op de bank te leggen, als decoratie in het bed of misschien voor de kleine? Ja, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij LindeHobby hebben we een grote selectie gratis haakpatronen voor kussens die voor allerlei doeleinden kunnen; een bankkussen voor in de woonkamer, een leuk en apart kussen voor de kinderkamer of misschien wel een leuk sierkussen voor op het bed.

Vind hier al onze recepten voor gehaakte kussens.

Wanneer je begint met het haken van een kussen, is het belangrijk om te beslissen welk type kussen je wilt. Wil je een neutraal kussen dat naadloos aansluit bij de bank, of juist een kussen met veel speling in de vorm van patronen en kleuren? We hebben zeker zowel het patroon als het garen voor uw behoeften.

Bekijk hier ons grote assortiment garens.

Kussens zijn ongelooflijk knus en handig om bij je in de buurt te hebben - vooral wanneer je aan je haakproject begint, dus het is goed met een beetje steun voor de rug. Bekijk hier onze grote selectie gratis haakpatronen.

Wanneer je gaat beginnen met het haken van een kussen, dan heb je nogal wat middeltjes nodig. Een haaknaald, garen voor het kussen en vulling. De vulling zelf kan een vulling watten zijn die je hier kunt kopen, maar je kunt eigenlijk ook makkelijk een kussen in de gehaakte hoes krijgen. Zo geef je oude kussens een heel nieuw leven, of geef je een beetje kleur aan je dagelijkse leven met een gehaakte hoes.

Je kunt je kussen ook matchen met je deken. Gebruik dezelfde kleuren of patronen voor een mooi, samenhangend effect in je huis. Hier lees je meer over gehaakte vloerkleden en hier meer over gebreide vloerkleden . Een set met een kussen en deken is ook een luxueus cadeau voor de jongere die onlangs van huis is verhuisd. Hier kan de fijne set het huis een vleugje persoonlijkheid en gezelligheid geven.

Je kunt er ook voor kiezen om een gehaakt kussen te combineren met een breisel voor een stoer effect zoals hier. Hier geeft het mooie structuureffect van het gehaakte kussen samen met de heerlijke kleurencombinatie van het gebreide kussen een retro look. De kussens kunnen in de kleuren op elkaar worden afgestemd om een rustiger effect te bereiken.

Vind hier het recept voor het gehaakte textuurkussen.

Een kussen voor de kinderkamer kan ook een leuk project zijn. De kussens kunnen worden gepersonaliseerd naar het kind aan wie het kussen wordt gegeven. Haak het kussen in een duurzaam garen zoals katoen, en dan heb je een kussen dat jarenlang en zelfs generaties lang kan worden gebruikt. Hier is het katoengaren goed, omdat het zowel extreem duurzaam is, maar het is ook bestand tegen wassen op hoge temperaturen, zodat het kussen na gebruik goed schoon kan zijn.

Bekijk hier onze hele selectie katoenen garens

We hopen dat je je nu geïnspireerd voelt om aan de slag te gaan met je eigen gehaakte kussen :-)

Copyright LindeHobby