Baby-alpacazijde

Als je op zoek bent naar een zijdezacht garen, zoek dan niet verder. Op deze pagina vind je een mix van baby-alpaca en zijde, een zeer zacht garen dat je heel goed kunt gebruiken voor het maken van baby- en kinderkleding. Als je kleding met dit materiaal breit of haakt, dan weet je zeker dat je warm blijft in de koude wintermaanden en tegelijkertijd zit het heerlijk comfortabel in de zomer. Dit type garen is geweldig om te gebruiken voor kinderen en volwassenen en ziet er het hele jaar door prachtig uit. Je ontdekt al snel verschillende merken die wij aanbieden wanneer je rondkijkt op onze website en er zijn veel mogelijkheden om het juiste garen te vinden dat perfect bij jou past.

Materiale_227: 63% katoen / 37% babyalpaca
€8,95
0 beoordelingen
Materiale_227: 85% baby-alpaca / 15% merinowol
€8,95
0 beoordelingen
Materiale_227: 63% Katoen / 31% Alpaca / 6% Merinowol
€8,95
0 beoordelingen
Materiale_227: 35% Katoen / 30% Nylon / 25% Alpaca / 10% Zuivere Nieuwe Merinowol
€5,95
0 beoordelingen
Materiale_227: 42% Baby Alpaca / 33% Merinowol / 25% Nylon
€16,00
0 beoordelingen
Materiale_227: 72% Babyalpaca / 16% Polyamide / 12% Wol
€12,95
0 beoordelingen
Materiale_227: 70% Baby Alpaca / 30% Moerbeizijde
€13,50
0 beoordelingen

Ontdek al onze patronen

Baby-alpaca en zijde is de perfecte combinatie omdat het heel zacht is voor de huid, het houdt warmte goed vast in de winter en is juist verkoelend in de zomer. Daarom is dit het perfecte type garen dat voor vrijwel alle soorten kleding gebruikt kan worden, vooral voor de kleinsten van het gezin. Of het nou voor je kind, kleinkind of het kind van een vriend is, een gebreid kledingstuk van baby-alpaca en zijde is gegarandeerd een succes. Als je inspiratie nodig hebt voor je volgende brei- of haakproject, dan hebben we gelukkig een volledige pagina met gratis patronen waar je allerlei patronen, kleuren en vormen kunt bekijken.

Interessant om te weten

Wanneer je onze verschillende soorten garens bekijkt, dan zal merken dat we je het zo eenvoudig en simpel mogelijk gemaakt hebben. Over iedere soort hebben we veel belangrijke informatie voor je om te lezen, zodat je weet welke breinaalden of haaknaalden je nodig hebt, hoe je het materiaal kunt wassen en waarvoor je het materiaal heel goed kunt gebruiken. Dit betekent dat je altijd op de hoogte bent van alle belangrijke specificaties van het garen, zodat je gemakkelijk de juiste beslissing kunt nemen wanneer het tijd is om je bestelling te plaatsen. Als je op zoek bent naar garenkwaliteiten die in de wasmachine kunnen, zoek dan niet verder. Je moet weten dat je altijd contact met ons kunt opnemen als je vragen hebt over ons assortiment en onze producten.

Eenvoudige en snelle levering

Maak je geen zorgen als je niet gewend bent om spullen online te bestellen. Het is 110% veilig en we verwerken je persoonlijke gegevens altijd met volledige vertrouwelijkheid. Het enige wat je hoeft te doen is de producten die je wil bestellen in de winkelwagen in de rechterbovenhoek te plaatsen en de vereiste gegevens in te vullen. Daarna versturen we je bestelling direct. Ook bepaal je zelf of je je pakket bij het dichtstbijzijnde postkantoor wil ophalen of dat je liever hebt dat je bestelling aan huis wordt geleverd. Eenvoudiger kan niet!