Breipatroon Jul


Kerstmis is de perfecte vakantie als het gaat om thuis breien! Kerstmis biedt de mogelijkheid voor een schat aan verschillende en gezellige breiprojecten: kerstversieringen, kerstinterieurs en kerstkleding in de vorm van kerstmutsen, sokken en wanten.

Ontdek hier onze grote selectie breipatronen.
Bekijk hier onze gratis kerstrecepten.Als je je huis wilt vullen met gepersonaliseerde kerstversieringen, dan ligt het voor de hand om je eigen versieringen voor de feestdagen te gaan breien. Kerstdecoraties zijn er in veel verschillende tinten en kunnen de kerstkamer super gezellig en mooi maken. Onder onze gratis kerstrecepten vind je veel recepten voor prachtige kerstversieringen, waaronder engelen, sneeuwmannen en vlaggenslingers.

Door je eigen kerstversiering te maken, kun je je eigen stempel drukken op welke kleuren en materialen je wilt gebruiken. Kerstversieringen worden meestal in rood, goud en groen bewaard, maar met een grote keuze aan garens en garenkleuren kunt u precies het kleurenthema kiezen dat het beste bij uw smaak en uw huis past.

Kerstversiering maken is een leuk project dat het hele gezin bij elkaar kan brengen. Of je nu van breien, haken, knippen, lijmen of tekenen houdt, op onze website vind je gegarandeerd precies wat je nodig hebt voor je kerstversiering. We bieden ook een breed scala aan gratis haakpatronen voor kerstversieringen, evenals veel kersthobby's .

Wil je meer lezen over gehaakte kerstversieringen, kijk dan op deze pagina .


Kerst is ook de feestdag waarop je aan de slag kunt met de grote sokkenproductie. Er zijn allerlei mooie kerstsokken, en wie heeft er geen paar warme sokken nodig voor de winter? Onder onze kerstrecepten vind je veel mooie gebreide sokken met mooie kerstpatronen en -motieven. Je kunt hieronder een selectie zien en verliefd worden op je volgende paar kerstsokken.

Als je dol bent op het breien van truien, is Kerstmis ook een perfecte gelegenheid om met een nieuwe aan de slag te gaan. Er zijn veel recepten voor mooie en gezellige kersttruien. Onder de gratis recepten vind je zowel truien voor kinderen als voor volwassenen. Daarnaast vind je er prachtige vesten, die ook geschikt zijn voor de kerst- en winterperiode.

Onze vele gebreide kerstpatronen hebben gemeen dat ze allemaal gezelligheid, warmte en vreugde in huis zullen creëren. Bovendien kunnen de fijne kerstversieringen, de warme kerstblouse of de prachtige kerstmuts van generatie op generatie worden doorgegeven. Doe mee met de golf door je eigen kerstversiering, kerstinterieur of kerstkleding te breien (of haken)!

Onze kerstpatronen van DROPS zijn super populair. Hier zijn een groot aantal kerstprojecten voor u die graag kerst breit - voor uzelf of voor het gezin. Of het nu gaat om pannenlappen, sokken, kinderblouses of mooie kerstversieringen waarmee u aan de slag wilt, u vindt een aantal goede opties onder de DROPS-patronen. U kunt gemakkelijk aan de slag met een patroon van DROPS, aangezien we alle DROPS-garens hier op de website aanbieden. Word dus verliefd op een recept en vind gemakkelijk het garen dat je nodig hebt voor het project.

Ontdek al onze DROPS-garens.

Vind je het leuk om elke keer dat een feestdag of jubileum nadert, ornamenten of kostuums te breien of haken? Dan moet je deze pagina eens bekijken. Hier vindt u een grote selectie gratis recepten voor decoraties, kostuums en verschillende interieurs, die geschikt zijn voor vastenavond, Pasen, Halloween en Kerstmis.

Onder de recepten vind je o.a. Vastenavond- en Halloweenkostuums, schoeisel, broodmanden, placemats, paas-, Halloween- en kerstversieringen, maar ook leuke kleine knuffelbeesten.

Genieten! :-)

Copyright LindeHobby