Haakpatroonschijven


Hou jij er ook van om jezelf in de watten te leggen? Ja, dan zijn de schattige gehaakte schijven gewoon een project voor jou. Ze zijn supersnel te maken, en als de techniek achter de magische ring eenmaal is geleerd, dan is er geen weg meer terug om aan de slag te gaan met je eigen gehaakte schijven.

Bekijk hier onze recepten voor gehaakte rondellen

De gehaakte schijven kunnen met verschillende technieken worden gehaakt, afhankelijk van wat je voorkeur heeft. Sommige zijn meer voor de klassiekers in vaste steken, terwijl andere zich in bar- of noppensteken storten. Welke techniek je ook verkiest, we hebben een haakpatroon voor je.

Bekijk hier onze grote selectie gratis haakpatronen.

Als je de pad in noppensteken wilt haken, dan is het mogelijk om een zachter en dikker effect te krijgen, dat doet denken aan een gewoon wattenschijfje. De bubbelmaskers helpen om een grotere dikte en breedte van de pad te creëren, waardoor de kleine pads steviger en lekkerder op de huid worden.

Als u daarentegen een pad wilt dat kan worden gebruikt voor peeling en schrobben, dan raden we aan om u over pads te gooien in staaf- of vaste steken. Deze pads hebben meer structuur in het oppervlak, wat kan helpen dode huidcellen te verwijderen en de huid te verzorgen.

Bekijk hier onze selectie gehaakte schijven.

Bij het kiezen van garen voor de rotonde is het belangrijk om een garen te kiezen dat op hoge temperaturen in de machine gewassen kan worden. Bij wassen op 60 graden sterven bacteriën af en kan er veel vuil worden verwijderd. Daarnaast is het ook belangrijk om een natuurlijk garen te kiezen dat water en vloeistof kan opnemen, zodat reinigingsmiddel en water kunnen worden gezogen in de rol van het verwijderen van make-up en het reinigen van het gezicht.

Hier zijn twee soorten garen die ideaal zijn voor de schijven: katoen en bamboe . Katoen wordt al vele jaren gebruikt voor schijven, omdat het voldoet aan de vereisten voor machinewas en een goed absorptievermogen. Wil je een nog zachter effect, dan is het goed om te kiezen voor een blendgaren tussen katoen en bamboe, die door de fijne bamboevezels ontzettend zacht is. Het menggaren kan speciaal worden aanbevolen voor schijven, die moeten worden gebruikt om make-up voorzichtig van de huid te verwijderen.

Vind hier al onze katoenen garens

Bekijk hier onze grote selectie bamboegaren

We kunnen ook patronen voor gebreide pads aanbieden als u meer van het zwaaien met breinaalden houdt. De kleine make-up pads zijn snel om te vouwen en kunnen goed dik worden gebreid zodat ze net zo goed aanvoelen als een gehaakt rondel.

Hier vind je onze recepten voor gebreide make-up pads.

De kleine schijfjes zijn ook een leuk cadeau om te geven. Combineer het met een set doeken en een zeepje en je hebt het perfecte gastvrouw cadeau. Lees hier meer over onze gehaakte doeken en vind al onze recepten voor gehaakte doeken.

We hopen dat je je nu klaar voelt om aan de slag te gaan met je gehaakte rondel :-)

Copyright LindeHobby