Parelborden - een creatief universum


Welkom in ons creatieve pareluniversum! Hier bij LindeHobby houden we ervan om creatief te ontplooien, en we doen er alles aan om je op de golf te krijgen. Op deze pagina kunt u een overzicht krijgen van onze selectie parelborden en kleurrijke parels en inspiratie opdoen voor uw volgende creatieve project.


Bekijk hier ons grote assortiment parelborden.

Parelborden maken kan voor veel volwassenen nostalgisch zijn en goede herinneringen uit de kindertijd opleveren. Maar parelplaten behoren niet alleen tot het verleden. In die zin zijn parelborden nog steeds een hit bij kinderen van alle leeftijden. Spelen met parels en lage parelplaten is een prachtige activiteit voor onderdompeling en creativiteit, en hier krijg je echt de kans om te spelen met verschillende kleuren, vormen en motieven. Parelplaten kunnen in zoverre het kader vormen voor urenlang speelplezier.

We hebben een grote selectie parels en parelborden . Onze borden zijn er in veel verschillende soorten en maten, en je kunt ervoor kiezen om één bord of meerdere borden samen te kopen. We hebben zowel de klassieke vormen, zoals ster, hart en vierkant, als een groot assortiment borden met vormen zoals. prinses, auto of dier.

Vooral onze parelborden met dieren zijn erg populair, en in deze selectie vind je motieven van een dinosaurus, een vlinder en een pony.

In ons assortiment parelplaten vindt u ook verschillende maten. We hebben Hama parelborden in zowel grote als kleine maten, zodat je precies het bord kunt vinden dat je mist.

Bekijk hier onze grote parelborden.
Bekijk hier onze kleine parelbordjes.

Het maken van parelplaten kan het kader vormen voor een leuke activiteit voor zowel kinderen als volwassenen. Hier stelt alleen de verbeelding grenzen aan hoe je de prachtige parelkleuren kunt samenstellen en welke motieven je kunt maken. Tegelijkertijd is het maken van parelplaten een hele leuke oefening voor kinderen, omdat het hun fijne motoriek ontwikkelt en hun concentratievermogen versterkt.

Nadat je je parelbord hebt gemaakt en gestreken, kun je het parelmoerbord voor veel dingen gebruiken. Een klassiek doel van parelplaten is om ze te gebruiken voor mooie decoratie en versiering in huis. Dit kan door er een touwtje doorheen te trekken en op te hangen in bijvoorbeeld vensterbanken, in lampen of als plafonddecoratie.

Koop hier transparant papier om te strijken.

Je kunt ook verschillende letters op parelplaten maken en vervolgens woorden vormen die als mooie tekens op deuren kunnen fungeren. Hier zijn er geen grenzen aan wat men kan schrijven, en slechts enkele ideeën kunnen de naam zijn van de persoon die in de bijbehorende kamer woont, "Kantoor" op de deur naar het kantoor of "Welkom thuis" op de voordeur. Om letters of cijfers te vormen, is het perfect om een van onze grote parelborden te gebruiken , en vooral onze vierkante parelborden.

Als decoratie kun je er ook voor kiezen om je gestreken parelmoer bord in een mooie lijst te zetten. Op deze manier zal de parelplaat een mooie kick geven aan de rest van het decor. Een mooie parelplaat - al dan niet in lijst - kan natuurlijk ook gebruikt worden als het perfecte, persoonlijke cadeau voor iemand om wie je geeft.

Als je een mooi sieraad mist, kun je ook je creativiteit de vrije loop laten en je eigen unieke armbanden en kettingen maken met prachtige parels. Verken je fantasie en maak de sieraden die bij jou en je smaak passen.

Onder onze parelborden vind je parelborden die geschikt zijn voor de kerst. Maak bijvoorbeeld de schattige kerstman en gebruik hem als leuke kerstversiering op de kerstboom.

Parelborden voor Kerstmis - zie hier.

Hier op onze website vindt u een grote selectie Hama parels . Hier kun je kiezen uit heel veel mooie kleuren. We hebben pakketten met eenkleurige kralen, waarbij u kunt kiezen uit veel verschillende kleuren, pakketten met een mix van kleuren, pakketten met gestreepte kralen en pakketten met transparante kralen.

U kunt ook kiezen uit verpakkingen van 1000 stuks. en tot 13.000 stuks. Onze kralen worden geleverd in zakjes, emmers of opbergdozen. Met een van onze Hama opbergdozen krijg je een grote hoeveelheid kralen, maar ook diverse pennenborden, motiefvellen, instructies en strijkpapier. Met andere woorden, je krijgt hier een doos met alles wat je nodig hebt bij het spelen met Hama kralen.

Je kunt er ook voor kiezen om een van onze kleinere sets te kopen, waarin zowel kralen als verschillende bordmotieven zijn verwerkt.

Hama Beads - Kies hier je favoriete kleuren.

Laat je creativiteit en fantasie de vrije loop en kijk uit naar urenlang creatief spel met het hele gezin met onze grote selectie parels en parelborden.
Genieten :-)

Copyright LindeHobby