Haakpatroon Paasdecoraties

De mogelijkheden zijn legio als het gaat om zelfgehaakte paasdecoraties: paaseieren, paashazen, paaskip en heel veel variaties op de prachtige gele en groene kleuren die kenmerkend zijn voor het paasseizoen. Pasen is de gelegenheid om de felle kleuren van de lente naar binnen te halen en de paasvakantie binnen te halen. Hier bij LindeHobby vind je een grote selectie haakpatronen die perfect zijn voor paasplezier.

Bekijk hier onze grote selectie recepten voor Pasen

Als de eerste volle maan na de lente-equinox heeft plaatsgevonden, valt Pasen de volgende zondag. Er is dus geen vaste datum zoals kerstavond, maar Pasen valt altijd tussen 22 maart en 24 april. Hier wordt Pasen gevierd ter herdenking van Jezus' kruisiging en om zijn opstanding te vieren. Pasen is daarom niet alleen een opening voor de komst van de lente, maar ook een belangrijke, christelijke feestdag.

Net als bij kerstversieringen zijn er ook binnen de paasdecoratie een grote verscheidenheid aan stijlen. Er zijn b.v. de meer traditionele in de sterke gele kleuren en de Nordic in meer gedempte kleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om het vinden van de perfecte paasdecoratie voor jou.

Gehaakte paasdecoraties zijn ook een eenvoudig en duidelijk project om mee te beginnen. Of het nu gaat om eieren om op te hangen, kleine hazen om de vensterbank te versieren of pannenlappen in de juiste kleuren, het zijn snelle en kleine projecten. Daarom is het niet erg om een beetje laat buiten te zijn. Als je je projecten zorgvuldig uitkiest, dan is er volop gelegenheid om je huis in de traditionele paaskleuren te decoreren.

Ontdek onze grote selectie garens voor je gehaakte decoraties

Een favoriet voedsel om te consumeren voor Pasen zijn natuurlijk eieren. Ben jij de koude eieren als ontbijt ook zo zat als iedereen op Paasmorgen eindelijk aan de ontbijttafel zit? Ja, dan zijn eierwarmers het antwoord op uw zorg. De fijne, decoratieve eierwarmers zijn ook perfect voor het decoreren van de paastafel. De leuke en verschillende eierwarmers kunnen vanaf de ochtend een glimlach op je gezicht toveren en nog meer vreugde brengen in de gezellige paastijd.

Bekijk de vele zoete recepten door op de foto te klikken.

Pasen is een schitterende gelegenheid om de creatieve hoek in te lopen en te decoreren met zelfgemaakte decoraties. Als je jezelf wilt storten op versieringen in b.v. karton en veren, dan hebben we hier gelukkig ook een groot assortiment voor. Hier kun je je laten inspireren voor allerlei zelfgemaakte paasdecoraties, of je nu van malin, knip- en plak- of parelborden houdt.

Bekijk hier ons grote assortiment accessoires voor Pasen

Wil je dieper ingaan op wat Nordic Paasdecoraties zijn, dan kunnen we je ook een boek aanbieden vol met prachtige recepten voor Nordic Paasdecoraties. Het boek geeft je inspiratie om je huis in te richten met heerlijke paasrecepten en goede tips en trucs. Het boek is dus zowel voor de beginnende haakster, maar kan met zijn ruime keuze zeker ook de ervaren haakrecepten uitdagen.

Vind het boek hier.

Als je meer van onze gehaakte paaseieren wilt zien, lees dan meer door op de link onder het artikel hier te klikken. Hier lees je meer over de verschillende garens en welk garen aan te raden is voor de fijne decoratie.

We hopen dat je nu klaar bent om aan de slag te gaan met je zelfgemaakte kerstversieringen.

Genieten :-)

Copyright LindeHobby