Haakpatroon Paaseieren

Versier het huis met zoete en delicate paaseieren en haal de lente in huis. Bij ons vind je een schat aan recepten voor gehaakte paaseieren in verschillende maten, patronen en kleuren. Combineer de recepten zoals je wilt om precies het paasei te krijgen dat bij je smaak past.

Bekijk hier onze gratis paasrecepten

Net als gepofte paaseieren, bieden gehaakte paaseieren ook een rijke mogelijkheid om ze te personaliseren in de vorm van verschillende patronen, kleuren en maten. Door de eieren te haken in katoen, waar we een enorm aanbod van hebben, heb je de keuze uit talloze kleuren. Yarn and Colors Must-Have heeft bijvoorbeeld een selectie van 100 verschillende kleuren, dus je vindt gegarandeerd de tint die bij je past.

Ontdek hier ons katoengaren.

Naast een grote keuze aan verschillende kleuren, is katoen ook ideaal voor paaseieren, omdat het in de machine kan worden gewassen. Dit betekent dat de eieren na een ritje in de machine klaar zijn voor het volgende seizoen en jaren mee kunnen - zelfs generaties lang.

Lees hier meer over onze katoenen garens

Gehaakte paaseieren zijn meestal ongeveer 5 cm hoog en gevuld met katoen. Van daaruit zijn de mogelijkheden talrijk, omdat de kleuren kunnen worden gecombineerd om in uw huis te passen. Houd de fijne decoratie in Scandinavische stijl in heldere, delicate kleuren om een stijlvolle expressie te bereiken. Geef het gas met kleuren in geel en groen om vast te houden aan de tradities of kies een volledig derde oplossing. De mogelijkheden zijn talrijk.

Haakpatroon voor paaseieren als decoratie voor de paaslunchGehaakte paaseieren in Mayflower-katoen - gratis haakpatroon

Gehaakte paaseieren beperken zich niet alleen tot ophangen. De fijne eieren kunnen worden gebruikt om snoep en snoep in te bewaren als ze in twee delen zijn gemaakt. Je kunt er ook voor kiezen om een groter paasei te maken door het katoengaren te vervangen door b.v. stofgaren en ga omhoog met haaknaald 8, maar gebruik hetzelfde patroon als hierboven afgebeeld. Zo krijg je een groot paasei voor op de vloer of op de vensterbank.

Ga op jacht in onze recepten hier.

We hopen dat je klaar bent om je eigen, persoonlijke paasei te beginnen.

Genieten :-)

Copyright LindeHobby