Hoooked Zpagetti

Samenstelling: Katoen en een beetje elastaan - 100% gerecycled T-shirtgaren

Gewicht/Looplengte: ca. 850 gram = ca. 120 m

Aanbevolen naalddikte: 12-15 mm

Wassen: Handwas, max 30 ° C / Plat drogen

Bekijk hier al onze stoffen garens

€ 7,67
€ 10,95
Je bespaart: € 3,28
Beschikbaarheid: Nog slechts 10 artikel(en) op voorraad

Hoooked Zpagetti

Alle bollen van Zpagetti-garen zijn uniek en op de afbeelding zie je de verschillende tinten/kleuren die de bollen kunnen hebben. Dit betekent dat de bol een andere kleur/tint kan hebben dan op de foto te zien is. Als je op zoek bent naar een specifieke tint, laat dan een opmerking achter bij de bestelling. Iedere bol weegt ongeveer 850 gram en wordt altijd als een enkele garenbol verstuurd, ook als je meerdere bollen zien staan op de afbeelding.

Zpagetti is gemaakt van geverfde textielresten, wat betekent dat het niet geverfd is zoals andere garens, en daarom is iedere garenbol uniek in kleur en tint. Ook is de dikte van de draad niet overal hetzelfde als je het vergelijkt met andere typen garens. Als je meerdere bollen garen in dezelfde kleur bestelt, dan proberen we altijd om de bollen bij elkaar te zoeken die het meest overeenkomen qua kleur. Dit betekent dat ze verschillende tinten kunnen hebben, zelfs wanneer je dezelfde kleur bollen bestelt. Je kunt aangeven als je op zoek bent naar een specifieke tint.

Deze grote Hoooked Zpagetti is het originele 100% gerecyclede t-shirt garen en heeft een lengte van 120 m. 50x50 cm wanneer het gebreid of gehaakt is. Het exacte gewicht verschilt, maar ligt rond de 850 gram.

Op de afbeelding met 3 tinten kun je zien hoe de kleur eruit zou zien. Wanneer je 1 Zpagetti-bol bestelt, krijg je 1 bol in 1 tint die identiek is aan de afbeelding of heel dicht bij de tinten op de afbeelding in de buurt komt. Als je naar een specifieke tint op zoek bent, kun je dat aangeven bij je bestelling.

Dit dikke t-shirt garen zorgt voor een zeer stevig en robuust resultaat. Dit materiaal is zeer geschikt voor het maken van een glad gebreid kussen voor de poef, sierkussen, lampenkap of een grote gehaakte deken. De meeste bollen garen van Zpagetti zijn gemaakt van katoen met een beetje elasthaan. We raden een haaknaald of breinaald in de maat 12-15 mm aan, afhankelijk van wat je zelf natuurlijk fijn vindt werken.

Dit garen wordt met de hand geplukt en geselecteerd door het Hoooked Production Centre in Portugal. Zo heeft Hoooked de volledige controle over de werkomstandigheden en de kwaliteit van de productie. De stof van Hoooked Zpagetti voldoet aan de Europese REACH-norm voor veiligheid wat betreft het gebruik van chemicaliën bij het verven.

LET OP! Iedere Zpagetti is uniek op de afbeelding kun je alleen de tinten/kleuren zien die een bol garen kan hebben. Dit betekent dat een garenbol een andere kleur/tint kan hebben dan je op de afbeelding ziet. Als je naar een specifieke kleur op zoek bent, laat dan een opmerking achter bij de bestelling. Iedere garenbol weegt ongeveer 850 gram en wordt altijd geleverd als enkele bol, zelfs als je op de afbeelding meerdere bollen ziet staan. Omdat Zpagetti is gemaakt van gerecyclede textielresten, wordt het niet geverfd zoals andere garens. Bovendien is de dikte van de draad niet overal hetzelfde in vergelijking met andere typen garens.

Er zijn nog geen beoordelingen. Vertel ons als eerste wat u vindt.

Voeg recensie toe:
spacer