Gehaakt kerstcadeau

Kerstavond nadert en je wilt een gehaakt thuiscadeau maken voor iemand om wie je geeft. Het is gewoon ongelooflijk moeilijk om erachter te komen wat het zou moeten zijn, omdat er zoveel opties zijn om uit te kiezen. Hier hebben we geprobeerd de beste kerstcadeaus te selecteren, zodat je er absoluut zeker van kunt zijn dat je het best mogelijke cadeau geeft aan degene om wie je geeft.

Bekijk hier onze grote selectie haakpatronen

Of je nu net voor kerstavond bent of op tijd op pad, we hebben een aantal verschillende projecten met verschillende looptijden verzameld. Sommige projecten vereisen meer onderdompeling en duren langer omdat ze groter zijn, terwijl andere in een paar uur kunnen worden gemaakt. Het gaat er dus ook om een cadeau te vinden dat past binnen je tijdshorizon, zodat het cadeau op kerstavond mooi onder de boom kan liggen.

Het grote kerstcadeau

Grote kerstcadeaus die goed vullen onder de boom zijn vaak een schot in de roos. Of je nu een volwassene of een kind bent, het is vaak het grote geschenk dat scheef zit. De inhoud van het pakket kan van alles zijn, van een gehaakt vloerkleed tot een gigantische teddybeer of een kussen. De mogelijkheden zijn dan ook legio om de boom goed te vullen.

Een gehaakt vloerkleed lijkt misschien een onhandelbaar project, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan al beginnen van een draagdoek tot een volwassen banktapijt, dat voor veel verschillende functies kan worden gebruikt. Het beste aan vloerkleden is dat het een geschenk is dat jaren meegaat, als het op de juiste manier wordt behandeld.

Lees hier meer over gehaakte vloerkleden of klik op de afbeelding hieronder om naar het patroon te gaan.

Het persoonlijke kerstcadeau

Een persoonlijk cadeau kan heel veel zijn, het hangt helemaal af van de ontvanger. Als de ontvanger een lezend paard is, dan is een gehaakte boekenlegger misschien het juiste om te doen, maar als de ontvanger iemand is die van verwennerij houdt, zwaai dan gewoon met de naald voor een wellnesspakket. Ook hier zijn de mogelijkheden weer legio en stelt alleen de verbeelding grenzen.

Een gehaakte boekenlegger is een vanzelfsprekend cadeau voor wie van lezen houdt. De bladwijzer kan ook helpen om het verlangen van de lezer om te lezen te versterken, omdat het leuk is om een coole bladwijzer te hebben die zelfs bij het verhaal in het boek past. Gelukkig hebben we een ruime keuze aan zowel elegante als leuke boekenleggers, die perfect tussen de fijne pagina's passen. De bladwijzers zijn zowel gemakkelijk als snel om mee aan de slag te gaan, dus het geschenk kan binnen een paar dagen klaar zijn.

Bekijk hier onze grote selectie gratis recepten voor gehaakte bladwijzers.

Een ander leuk cadeau om op kerstavond te krijgen is een wellnessarrangement. Het kan worden aangepast aan de ontvanger om aan zijn behoeften te voldoen. Het kan bestaan uit gehaakte doekjes, schijven, een zeepzakje en eventueel voorzien van een heerlijke zeep of serum. De kleine gehaakte onderdelen zijn snel gemaakt en zijn perfect voor kerstavond en als cadeau voor een gastvrouw. Hieronder hebben we een groot aantal recepten verzameld, waar u op kunt klikken. Ze zijn allemaal gratis en gemakkelijk te gebruiken, zodat je je klaar kunt maken met een cadeau voor je moeder.

Een gehaakte teddybeer hoeft ook niet gereserveerd te worden voor de kinderen op kerstavond. Is je vader bijvoorbeeld geïnteresseerd in auto's? Dan zit er niets anders op dan aan de slag te gaan met deze kleine eikel. Het kan gewoon gemaakt worden in de kleur die je vader mooi vindt of misschien zelfs in de kleur van zijn favoriete auto. De mogelijkheden zijn legio met de kleine auto, die gebruikt kan worden als decoratie voor op kantoor of thuis. De auto is gemaakt in Drops Paris , een van onze meest populaire katoengarens , omdat het op 60 graden kan worden gewassen. Als het ongeval uit is, is de auto eenvoudig schoon en gebruiksklaar te krijgen.

Vind hier het gratis recept voor de auto

Lees hier meer over gehaakte teddyberen en ontdek alle recepten .

Het praktische kerstcadeau

Het hoeft niet saai te zijn om een cadeau te geven dat in het dagelijks leven gebruikt kan worden. In feite kan het geschenk zowel interessant als leuk worden gemaakt, afhankelijk van hoe het is gehaakt. Geef een pannenlap met een schaapsmotief of maak mooie tafelbeschermers die passen bij de kleuren en stijl van de woning. Dus hier heb je de mogelijkheid om een persoonlijk cadeau te geven dat voor het dagelijks leven kan worden gebruikt.

Een set pannenlappen valt altijd in goede aarde, omdat het zo gemaakt kan worden dat het precies in het huis van de ontvanger past. Pannenlappen worden meestal gehaakt in katoen, omdat het het beste is om de hitte weg te houden van de delicate vingers. Bovendien kunnen de pannenlappen in zowel kleuren als patronen worden aangepast aan de keuken van je moeder.

Bekijk hier ons grote aanbod gehaakte pannenlappen of klik direct op een van de onderstaande recepten.

Een ander voor de hand liggend item voor het interieur is een zelfgehaakte tafelbeschermer. Hier hoef je, in tegenstelling tot de potpatch, er maar een te haken om een afgewerkt cadeau te hebben. Een tafelbeschermer kan dik gemaakt worden door het garen te vilten of een dik 8/8 katoengaren of twee draden 8/4 katoengaren te haken. Pas de tafelbeschermer aan de stijl en kleuren van het huis aan, zodat je er absoluut zeker van bent dat je werk op kerstavond in goede aarde zal vallen bij je ontvanger.

Ontdek hier onze grote selectie gratis recepten voor gehaakte tafelbeschermers.

Een ander heerlijk en zacht pakket dat nooit uit de mode raakt, zijn sokken. Men moet nooit op sokken gaan zitten en hier zijn dit soort haken geen uitzondering. De sokken kunnen op talloze manieren en in verschillende maten worden gehaakt. We proberen onze selectie gratis recepten voortdurend bij te werken, zodat je er zeker van kunt zijn dat er ook een sokkenpatroon is dat je leuk vindt in onze selectie.

Bekijk hier onze selectie gratis recepten voor gehaakte sokken.

Lees hier meer over gehaakte sokken.

Het snelle kerstcadeau

Moet je cadeau snel op zijn? Als de gelukkige ontvanger van het kerstcadeau, zoals jij, graag haakt of breit, bieden we ook cadeaubonnen aan. Dan kan de persoon zelf kiezen wat ze mist voor haar creatieve bezigheden. De cadeaubon wordt digitaal verzonden, dus ook als je last minute nog weg bent voor kerstavond is het de perfecte oplossing. De cadeaubon is eenvoudig digitaal door te sturen of uit te printen zodat het cadeau helemaal klaar ligt onder de boom.

Koop hier een cadeaubon voor LindeHobby

Je moet echt heel veel plezier hebben met je gehaakte kerstcadeau :-)

Copyright LindeHobby