Gehaakt Vaderdagcadeau

Haak je eigen originele cadeau voor je vader waar je jarenlang blij van wordt. Het hoeft niet tijdrovend of moeilijk te zijn om een cadeau voor je vader te haken. Hier hebben we een aantal suggesties verzameld waar je mee aan de slag kunt als cadeau voor je vader.

Bekijk hier onze grote selectie haakpatronen

Gratis haakpatroon voor wanten in Mayflower Sky

Vaderdag valt elk jaar op de Dag van de Grondwet, dat is 5 juni. Hoewel de traditie afkomstig is uit de VS, heeft de bijna 100 jaar oude traditie ook wortel geschoten in Denemarken. Het is een goede dag om het gevaar thuis te vieren en een beetje extra voor hem te doen.

Is je vader geïnteresseerd in auto's? Dan zit er niets anders op dan aan de slag te gaan met deze kleine eikel. Het kan gewoon gemaakt worden in de kleur die je vader mooi vindt of misschien zelfs in de kleur van zijn favoriete auto. De mogelijkheden zijn legio met de kleine auto, die gebruikt kan worden als decoratie voor op kantoor of thuis. De auto is gemaakt in Drops Paris, een van onze meest populaire katoengarens, omdat het op 60 graden kan worden gewassen. Als het ongeval uit is, is de auto eenvoudig schoon en gebruiksklaar te krijgen.

Vind hier het gratis recept voor de gehaakte auto

Lees hier meer over katoengaren

Een ander goed en perfect bruikbaar cadeau voor je vader is een gehaakte muts. Het is een geweldig cadeau om te geven, omdat het jarenlang kan worden gebruikt. Brei de muts in een garen dat machinewasbaar is, zodat het gemakkelijk te hanteren is - dan gaat het ook nog jaren mee. Drops Baby Merino is ons populairste machinewasbare garen en daar is zeker een duidelijke reden voor: het garen is erg zacht en krasvrij. Daarom irriteert het ook niet de huid of hoofdhuid bij gebruik voor kleding.

Klik op een van de onderstaande foto's om bij het recept te komen.

Nu we bij de praktische cadeaus zijn, is ook een haaknet een duidelijke favoriet. De gehaakte netjes kunnen zowel als boodschappentas als tas voor alledaags gebruik worden gebruikt. De netten zijn zeer eenvoudig te haken en kunnen gemaakt worden van je restanten katoen. Katoen wordt gebruikt voor netten omdat het zeer duurzaam en machinewasbaar is. In ons grote assortiment katoen vind je zeker de kleur of kleuren die je zoekt in het net.

Bekijk hier ons grote aanbod aan katoengarens.

Ontdek de gratis patronen op haaknetten.

Vind je daarentegen dat je vader een update van zijn interieur nodig heeft, dan is een kussen een absoluut fantastisch cadeau. Hier kun je een hoes haken zodat het cadeau persoonlijk is. Het hoeft geen dure aangelegenheid te zijn om een hoes voor een kussen te haken, het kan namelijk in een sokkengaren dat in de machine gewassen kan worden. Het is een goed idee om de hoes te haken in alleen een wasbaar garen, omdat het dan gemakkelijk te onderhouden is.

Lees hier meer over gehaakte kussens

Houd je meer van gebreide cadeaus? Dan is het helemaal geen probleem. Bij LindeHobby hebben we een brede selectie gebreide kleding voor heren, zodat je precies het juiste patroon voor Vaderdag kunt vinden.

Vind hier het grote aanbod aan breipatronen voor heren.

We hopen dat je je nu klaar voelt om je cadeau voor Vaderdag te beginnen :)

Copyright LindeHobby