Haak cadeau voor vriend

Heb je ook geen inspiratie voor wat je kunt haken van cadeaus voor je vriend(in). Of het nu een verjaardag is of Kerstmis, die op handen is, we hebben in dit artikel enkele suggesties verzameld over wat je kunt haken van cadeaus voor je vriend. De geschenken zijn zoveel mogelijk in verschillende prijsklassen en met verschillende tijdshorizonten.

Bekijk hier onze grote selectie haakpatronen

Is je vriend geïnteresseerd in auto's? Dan zit er niets anders op dan aan de slag te gaan met deze kleine eikel. Het kan worden gemaakt in de kleur die je vriend mooi vindt of misschien zelfs in de kleur die zijn favoriete auto heeft. De mogelijkheden zijn legio met de kleine auto, die gebruikt kan worden als decoratie voor op kantoor of thuis. De auto is gemaakt in Drops Paris , een van onze meest populaire katoengarens , omdat het op 60 graden kan worden gewassen. Als het ongeval uit is, is de auto eenvoudig schoon en gebruiksklaar te krijgen.

Vind hier het gratis recept voor de gehaakte auto

Lees hier meer over katoengaren

Een ander goed en perfect nuttig cadeau voor je vriend is een gehaakte muts. Het is een geweldig cadeau om te geven, omdat het jarenlang kan worden gebruikt. Haak de muts in een garen dat machinewasbaar is, zodat het gemakkelijk te hanteren is - dan gaat het jaren mee. Drops Baby Merino is ons populairste machinewasbare garen en daar is zeker een duidelijke reden voor: het garen is erg zacht en krasvrij. Daarom irriteert het ook niet de huid of hoofdhuid bij gebruik voor kleding.

Klik op een van de onderstaande foto's om bij het recept te komen.

Nu we toch bij de praktische cadeaus zijn, is een gehaakte mand ook een heel leuk en handig cadeau. De manden zijn op veel verschillende manieren te maken en super praktisch om op te bergen. Gehaakte manden worden zoals vaak gehaakt in lintgaren, textielgaren of meerdere draden katoengaren. Dit wordt gedaan om een dikke laag weg te krijgen op de mand, die op zichzelf kan staan. Lintgaren is een elastisch katoengaren, dat vaak bestaat uit gerecycled katoen en een synthetische vezel zoals polyamide om het stevigheid en elasticiteit te geven.

Bekijk hier onze selectie lintgaren of klik op een van de onderstaande afbeeldingen om naar het patroon te gaan.

Vind je daarentegen dat je vriend een update van zijn interieur nodig heeft, dan is een kussen een absoluut fantastisch cadeau. Hier kun je een hoes haken zodat het cadeau persoonlijk is. Het hoeft geen dure aangelegenheid te zijn om een hoes voor een kussen te haken, het kan namelijk in een sokkengaren dat in de machine gewassen kan worden. Het is een goed idee om de hoes te haken in alleen een wasbaar garen, omdat het dan gemakkelijk te onderhouden is.

Lees hier meer over gehaakte kussens

We hopen dat je nu klaar bent om een mooi en persoonlijk cadeau voor je vriend(in) te haken.

Genieten :-)

Copyright LindeHobby