Haak cadeau voor kind

Heb jij ook een kind in de familie of vriendenkring, dat binnenkort jarig is? Het kan moeilijk zijn om in de winkels een cadeau te vinden voor het kind dat alles al heeft. We hebben daarom een aantal suggesties verzameld over wat je zelf kunt doen met een haaknaald en garen voor kinderen van verschillende leeftijden. Gelukkig hebben we een enorme keuze aan gratis haakpatronen zodat je snel en gemakkelijk aan de slag kunt met het cadeau.

Bekijk hier onze grote selectie gratis recepten

Wanneer een jonger kind een zelfgemaakt verjaardagscadeau nodig heeft, valt de keuze vaak op een gehaakte teddybeer. Het valt gegarandeerd in goede grond en zelfs voor oudere kinderen is het een echte winnaar. Hier bij LindeHobby vind je een recept voor precies het type teddybeer waar het kind in geïnteresseerd is. Als het kind gek is op prinsessen of grote, gevaarlijke krokodillen, dan hebben we daar gelukkig ook een recept voor.

Vind hier de grote selectie gehaakte teddyberen of ga direct naar het recept door op een van de onderstaande foto's te klikken

Als je nog niet bekend bent met het haken van teddyberen, hebben we een aantal goede tips en trucs verzameld om te beginnen. Hoewel de teddyberen er ingewikkeld uit kunnen zien en de recepten vaak lang zijn, zijn ze eigenlijk niet zo moeilijk om mee aan de slag te gaan. De recepten zijn vaak erg gedetailleerd en helpen je op weg zodat je het beste resultaat krijgt.

Hier vind je een handleiding om te beginnen met het haken van teddyberen.

Een ander uitstekend cadeau voor de jongere kinderen van 3-8 jaar is gehaakte lichaamsvoeding. Het eten kan heel realistisch worden gemaakt en past perfect in de speelkeuken thuis. Het is ook een uitstekende manier om je restjes te gebruiken, omdat je heel kleine hoeveelheden van veel verschillende kleuren nodig hebt. We raden aan om het lichaamsvoedsel in katoengaren te haken, omdat het in de machine kan worden gewassen als het voedsel in je mond of op de grond zit. Gelukkig hebben we een enorme keuze aan katoengarens, dus je vindt zeker de juiste tint voor het aardbeienijs of de pizzabodem.

Vind hier gratis recepten voor gehaakte bodyfood.

Ontdek hier het grote aanbod aan katoengarens.

Een gehaakte boekenlegger is een vanzelfsprekend cadeau voor het kind dat van lezen houdt. De bladwijzer kan echter ook helpen om de leeslust van de lezer te versterken, omdat het leuk is om een coole bladwijzer te hebben die zelfs bij het verhaal in het boek past. Gelukkig hebben we een ruime keuze aan zowel elegante als leuke boekenleggers, die perfect tussen de fijne pagina's passen. De bladwijzers zijn zowel gemakkelijk als snel om mee aan de slag te gaan, dus het geschenk kan binnen een paar dagen klaar zijn.

Bekijk hier onze selectie gehaakte bladwijzers.

Als je een groter project cadeau wilt doen, dan is een vloerkleed echt een goed idee. Een deken kan het kind jarenlang volgen als het gemaakt is van duurzaam garen. Het is dus een geweldig cadeau, maar het loont nog vele jaren. Het vloerkleed kan worden gehaakt in de favoriete kleuren van de baby, of het kan leuk worden gemaakt als een haaienbek die de baby opeet. De mogelijkheden zijn eindeloos met de gehaakte vloerkleden, maar hierboven hebben we een aantal verschillende, gratis recepten voor gehaakte vloerkleden verzameld.

Hier vind je al onze recepten voor gehaakte vloerkleden.

Wil je in plaats daarvan beginnen met het breien van een cadeau? Dan hebben we ook een grote keuze aan breipatronen voor kinderen. Dan weet je absoluut zeker dat er een recept bij zit dat in jouw smaak valt. Onder de recepten vind je kinderkleding , leuke interieurs en gebreide teddyberen .

Bekijk hier onze grote selectie breipatronen

Echt heel leuk met het zelfgemaakte cadeau :-)

Copyright LindeHobby