Gehaakt Moederdagcadeau

Mis jij ook een cadeau voor je moeder, maar vind je het lastig om het juiste te vinden? Het kan moeilijk zijn om erachter te komen wat je voor Moederdag moet maken - vooral als je een persoonlijk cadeau wilt. Hier is een zelfgehaakt cadeau absoluut perfect, want het hoeft geen groot en duur project te zijn om een echt leuk en persoonlijk cadeau voor je moeder te krijgen.

Bekijk hier onze grote selectie haakpatronen

Moederdag valt elk jaar op de 2e zondag in mei. Daarom verschilt het van jaar tot jaar welke datum Moederdag is. Over het algemeen is het echter tussen 08 en 15 mei. Moederdag begon eigenlijk in de VS als een viering van de belangrijke rol van de moeder in het gezin, maar vandaag is het ook een wijdverbreid feest in Denemarken. We brengen hulde aan de individuele moeder in het gezin en daarom is het leuk om een zelfgemaakt cadeau te hebben voor het speciale jubileum.

Een leuk cadeau om op Moederdag te krijgen is een wellness arrangement. Het kan worden aangepast aan uw moeder om aan haar behoeften te voldoen. Het kan bestaan uit gehaakte doekjes, schijven, een zeepzakje en eventueel voorzien van een heerlijke zeep of serum. De kleine gehaakte delen duren niet lang om te maken en zijn absoluut perfect voor Moederdag. Hieronder hebben we een groot aantal recepten verzameld, waar u op kunt klikken. Ze zijn allemaal gratis en gemakkelijk te gebruiken, zodat je je klaar kunt maken met een cadeau voor je moeder.

Als je alle schijven die mama kan gebruiken al hebt gehaakt, dan hebben we gelukkig ook nog een aantal andere leuke cadeau-ideeën. Een set pannenlappen valt altijd in goede aarde, omdat het kan worden gemaakt zoals je moeder ze wil. Pannenlappen worden meestal gehaakt in katoen, omdat het het beste is om de hitte weg te houden van de delicate vingers. Bovendien kunnen de pannenlappen in zowel kleuren als patronen worden aangepast aan de keuken van je moeder.

Bekijk hier ons grote aanbod gehaakte pannenlappen of klik direct op een van de onderstaande recepten.

Een ander voor de hand liggend item voor het interieur is een zelfgehaakte tafelbeschermer. Hier hoef je, in tegenstelling tot de potpatch, er maar een te haken om een afgewerkt cadeau te hebben. Een tafelbeschermer kan dik gemaakt worden door het garen te vilten of een dikke van katoen te haken. Pas de tafelbeschermer aan de stijl en kleuren van het huis aan, zodat je er absoluut zeker van bent dat je werk op Moederdag in goede aarde valt bij je moeder.

Onze gratis recepten voor gehaakte tafelbeschermers vind je hier

Het is ook een kans om haar moeder te verrassen met een set haaknaalden, als ze zelf ook graag met de naald zwaait. Misschien heeft ze al een favoriet type haaknaald, die te vinden is in ons grote assortiment haaknaalden. Het kan ook zijn dat ze een echte luxe haaknaald verdient zoals Clover Amour. De naald is zo gemaakt dat hij ergonomisch goed in de hand ligt, zodat hij de vingers en spieren in de hand niet teveel belast bij het haken.

Lees hier meer over onze haaknaalden

Moet je cadeau snel op zijn? Als je moeder van haken of breien houdt, bieden we ook cadeaubonnen aan. Dan kan je moeder zelf kiezen wat ze mist voor haar creatieve bezigheden. De cadeaubon wordt digitaal verstuurd, dus ook als je niet thuis bent op Moederdag is het de perfecte oplossing. De cadeaukaart is eenvoudig digitaal door te sturen, zodat je moeder ook op Moederdag een cadeau kan krijgen.

Koop hier een cadeaubon voor LindeHobby

Ben je meer bezig met het breien van je moederdagcadeau? Gelukkig hebben we ook veel goede breipatronen verzameld, dus ze zijn uitermate geschikt voor Moederdag. Als je nog meer inspiratie nodig hebt, duik dan gewoon in het artikel hier.

Ontdek hier onze grote selectie breipatronen

Echt leuk om je moederdagcadeau te haken :-)

Copyright LindeHobby