Gehaakt huwelijkscadeau

Hier vindt u suggesties voor geschenken die de bruid en bruidegom zullen verrukken. Een goed huwelijkscadeau kan in vele gedaanten komen en hangt grotendeels af van het paar zelf. Hier bieden we veel geweldige deals voor recepten die u kunt gebruiken om het perfecte huwelijkscadeau voor het bruidspaar te maken.

Het juiste huwelijkscadeau kan heel wat herinneringen met zich meebrengen, en daarom is het absoluut geweldig als je het zelf maakt. Het maakt het cadeau ontzettend persoonlijk, en dan kan het ook nog jaren gebruikt worden. Huis en interieur is een heel goede geschenkvorm, want het kan gewoon jaren meegaan en keer op keer worden gebruikt in het dagelijks leven.

Bekijk hier onze grote selectie haakpatronen

Juist het interieur van de woning, dat nog vele jaren meegaat, is een vloerkleed. Het is een groot en tijdrovend project, maar het is ook een project dat zich uiteindelijk terugbetaalt. Een vloerkleed kan jarenlang gebruikt worden, zowel in huis als bij picknicks, voor aan zee en in het park. Het is dus een cadeau dat jarenlang blijft geven.

Lees hier meer over gehaakte vloerkleden.

Het vloerkleed is ook een geschenk dat aan beide partijen wordt gegeven, omdat het een geschenk is dat in veel verschillende opzichten kan worden gebruikt. Op het vloerkleed kan ook een trouwdatum worden geborduurd of labels worden aangebracht met de namen van het gelukkige paar.

Bekijk hier ons grote assortiment labels.

Hieronder hebben we een groot aantal van de meest populaire gehaakte vloerkleden van dit moment verzameld. Als je nog meer recepten voor gehaakte vloerkleden wilt zien, klik dan hier.

Een cadeau dat zeker ook in de smaak valt bij het bruidspaar is een wellnesspakket. Het kan bestaan uit pads, zeepzakjes, doeken en handdoeken - praktische dingen voor in huis die helemaal persoonlijk kunnen worden gemaakt. Vind het patroon en de kleur die het beste bij het huis passen en ga dan gewoon aan de slag. Het is alleen de verbeelding die de grenzen bepaalt, in zo'n persoonlijk en mooi geschenk.

Klik op de afbeeldingen hieronder om naar het patroon te gaan of klik hier om ons hele grote aanbod aan haakpatronen te zien.

Een ander leuk cadeau is woondecoratie. Het kan een decoratieve teddybeer zijn , schattige eierwarmers , manden of kussens . Dit type geschenk is moeilijk te dragen en kan dan worden aangepast aan de bruid en bruidegom.

Zijn de bruid en bruidegom gek op bepaalde kleuren voor in huis, of delen ze een gemeenschappelijke hobby? Zwaai dan gewoon met de haaknaald zodat ze een lief en persoonlijk cadeau krijgen. Het hoeft op zich niet per se een enorm cadeau te zijn, maar dan kan er wel een geldbedrag of een cadeaubon in het cadeau verstopt zitten. Het kan worden opgeborgen in de zadeltas van een gehaakte alpaca of in de hoed van een gehaakte man in het bruidspaar - de mogelijkheden zijn talrijk en alleen de verbeelding stelt grenzen.

Lees hier meer over gehaakte geldhuiden.

We hopen dat je je nu geïnspireerd voelt om aan de slag te gaan met het gehaakte huwelijkscadeau.

Genieten :-)

Copyright LindeHobby