Gehaakt cadeau voor vriendin

Is jouw vriendin binnenkort ook jarig? Ga dan gewoon aan de slag met het zwaaien van de haaknaald, zodat je een cadeau klaar kunt maken voor de grote dag. Hier hebben we cadeaus verzameld in verschillende prijsklassen en met verschillende tijdshorizonten. Of je nu vroeg weg bent of een cadeau mist de dag ervoor, hier vind je een aantal suggesties voor gehaakte cadeaus voor je vriend(in).

Bekijk hier het grote aanbod aan haakpatronen

Als het een beetje snel moet gaan en een niet al te uitgebreid project moet zijn, dan is een gehaakte scrunchie echt een goed cadeau. Een scrunchie is een gehaakt haarelastiek, waarbij het haakgaren in kant om een heel gewoon haarelastiek heen zit. De Scrunchie is een geweldige manier om zijn garenresten te gebruiken, omdat het gehaakte haarelastiek in alle soorten en diktes garen kan worden gemaakt.

Lees hier meer over gehaakte scrunchies

Als je wilt beginnen met een groter kledingstuk voor je vriendin, dan zijn zowel tops als sjaals een goede keuze, afhankelijk van waar je vriendin voor is. We hebben een grote selectie recepten voor gehaakte tops. Of ze nu voor korte topjes is die haar buikzon geven of die een goede breedte en bewegingsruimte geven, we hebben zeker een recept dat bij haar past.

Lees hier meer over gehaakte tops of ga direct naar het patroon door op de afbeelding te klikken.

Gehaakte sjaals zijn een favoriete kleding, ongeacht het seizoen en de outfit, en dat is precies waarom het een echt goed cadeau is voor je vriendin. Ze kunnen dicht bij de koudere seizoenen worden gehaakt of met lichte, losse steken voor de warmere dagen. De gehaakte sjaal is ook een project waar zowel beginners als ervaren haaksters aan kunnen beginnen, omdat de selectie van patronen zowel de zeer eenvoudige patronen als de veel meer uitdagende patronen mogelijk maakt. Daarom is de sjaal ook absoluut fantastisch voor het oefenen van haaktechnieken of het testen van een garenkwaliteit. Het is dus zowel een goed cadeau als een hele goede manier om je haaktechnieken te oefenen.

Meer weten over de gehaakte sjaals? Klik dan hier

Wil je in plaats daarvan een meer onconventioneel cadeau voor je vriendin maken? Dan is het perfect om je haaktechnieken te vinden en een zelfgehaakte bladwijzer te maken. De boekenleggers zijn er in alle soorten en maten, en zijn een lief en leuk cadeau om te geven. Voeg een bladwijzer toe met een nieuw boek, en dan heb je zowel een zelfgemaakt als gekocht cadeau voor je vriendin. Bladwijzers hebben nogal wat garen nodig en zijn super snel te haken.

Bekijk hier onze grote selectie gratis recepten voor gehaakte bladwijzers.

Een ander leuk cadeau om aan je vriendin te geven is een armband. Ze kunnen allebei gehaakt worden, maar ook veel eenvoudiger gemaakt worden door mooie kralen aan een touwtje te hangen. Maak ze in de kleur die je vriendin mooi vindt. Gelukkig hebben we een groot aanbod aan hobby artikelen, zodat je aan de slag kunt met het maken van mooie sieraden voor je dierbaren.

Ontdek hier de grote selectie producten voor het maken van sieraden

Moet een cadeau wat snel gaan omdat je te laat bent? Als je vriend zoals jij graag haakt of breit, bieden we ook cadeaubonnen aan. Dan kan je vriendin helemaal zelf kiezen wat ze mist voor haar creatieve bezigheden. De cadeaubon wordt digitaal verzonden, dus ook als je last minute weg bent voor de verjaardag is het de perfecte oplossing. Het is eenvoudig om de cadeaukaart digitaal door te sturen.

Koop hier een cadeaubon voor LindeHobby

We hopen dat je genoeg inspiratie hebt gevonden voor een cadeau voor je vriendin zodat je succesvol aan de slag kunt.

Genieten :-)

Copyright LindeHobby