DROPS Sneeuw

Als u DROPS Snow heeft bekeken, maar een beetje twijfelt over hoe of wat u met het garen moet doen, dan bent u hier aan het juiste adres. Hier hebben we wat kennis verzameld over het garen en zijn eigenschappen, evenals tips en trucs over hoe het garen het beste kan worden behandeld, zodat het jarenlang mooi blijft.

Vind DROPS Sneeuw goedkoop hier

Wat is DROPS Sneeuw?

DROPS Snow is een ongelooflijk lekker en dik wolgaren. Het garen is gesponnen in 1 dikke draad, wat een lichte en zachte draad geeft, perfect voor veel verschillende haak- en breiprojecten. Omdat de wol volledig onbehandeld is, betekent dit dat deze voor het verven niet chemisch wordt behandeld, maar eenvoudig wordt gewassen en gereinigd. Het helpt om alle goede eigenschappen van de wol te benadrukken en stelt je tegelijkertijd in staat om het garen te vilten.

Bekijk hier de hele enorme selectie wolgaren

Drops Snow is er ook in 3 verschillende kleurvarianten, die allemaal verschillende eigenschappen hebben. Uit de meer dan 50 verschillende kleuren kunt u kiezen tussen de kleureigenschappen UNI, MIX of PRINT. Uni wordt gekenmerkt door een zeer uniforme en heldere kleur, terwijl mix een mengsel is van verschillende tinten, wat een zeer levendige uitdrukking geeft. Ten slotte zijn er prints waarbij de kleuren met onregelmatige tussenpozen in elkaar worden gesponnen, wat een volledig uniek patroon geeft.

Vind hier het kleurengamma in DROPS Snow

Waarom kiezen voor DROPS Sneeuw?

DROPS Snow is voor jou die op zoek is naar een mooi en dik wolgaren. Hier kun je een mooie dikke trui krijgen met een mooi dik en vol garen, dat de warmte goed vasthoudt. Het is daarom ideaal om Snow te gebruiken voor winterbreien, omdat het een zeer warm wolgaren is. Winterbreigoed omvat zowel kleding als accessoires voor zowel volwassenen als kinderen. Het garen is ook leuk en snel om mee te breien, omdat het op dikke naalden moet worden gebreid. Ga in naalddikte omhoog om luchtigere steken te krijgen, en dan kan het garen ook gemakkelijk worden gebruikt voor overgangsperioden of koele zomeravonden.

Vind hier alle patronen met DROPS Snow

Lees meer over wolgaren

Een andere reden om voor DROPS Snow te kiezen, is het enorme en gevarieerde kleurengamma. Met meer dan 50 prachtige en unieke kleuren, vind je er zeker een die bij je past. De kleurenkaart wordt regelmatig bijgewerkt en uitgebreid, zodat de kleurenselectie van DROPS Snow de mode volgt. Bijzonder aan de kleurenkaart zijn ook de verschillende kleureigenschappen, waardoor je grote variatie kunt vinden in dezelfde garenkwaliteit.

Bekijk hier de verschillende soorten sneeuw

Een van de beste dingen van garen van DROPS is dat het van hoge kwaliteit is voor een goede prijs. Hier is het mogelijk om een echt goed garen te krijgen, dat zelfs voor grotere projecten het budget niet verlaagt. Wanneer u DROPS Sneeuw bij ons koopt, winkelt u in een DROPS SuperStore. Dit betekent dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste kleuren en alle DROPS producten verkopen.

Vind hier alle garens van DROPS

Patronen met DROPS Snow

DROPS Snow is een van de meest populaire DROPS-kwaliteiten en daarom bent u ook verzekerd van een groot aantal patronen met dit specifieke garen.

Bekijk hier de hele grote selectie gratis recepten

Alle recepten ontwikkeld door GarnStudio met DROPS Snow zijn gemaakt met oog voor de beste eigenschappen van het garen. De recepten zijn allemaal met gedetailleerde handleidingen, zodat u veilig door het proces van begin tot eindproduct wordt geleid. De patronen zijn ook allemaal nagelezen en zorgvuldig beoordeeld, zodat u zeker weet dat u een echt goed patroon krijgt als u garen bij DROPS koopt.

Hier vind je alle patronen met DROPS Snow

Vilten voering en andere heerlijke

DROPS Snow is het ideale garen om te gebruiken voor uw viltprojecten. Het heerlijke en dikke wolgaren kan worden gebruikt voor een veelvoud aan verschillende gevilte haak- en breiprojecten zoals tafelbeschermers, vloerkleden, decoraties en niet in de laatste plaats voering. Gebreide en gehaakte voeringen zijn perfect als cadeau of om zelf te verwennen, omdat ze lekker warm zijn en gemakkelijk hun vorm behouden na een rondje vilten in de machine.

Bekijk hier de grote selectie gebreide kleding voor dames

Koop DROPS Sneeuw goedkoop hier

De vilten kinderslofjes zijn hier met een gehaakte bloem erop. De bloem kan gemakkelijk worden weggelaten, maar kan een leuke en andere toets geven. In het recept staat ook een handleiding hoe je de pantoffels het beste kunt voelen, zodat je keer op keer het beste resultaat krijgt. Vind hier het recept

Prachtige, dikke truien

Hoewel DROPS Snow voor de hand ligt om te vilten, heeft het garen ook veel goede eigenschappen. Het pure wolgaren is absoluut perfect voor heerlijke en dikke wollen truien, die in een grote verscheidenheid aan verschillende modellen kunnen worden geleverd. Hieronder hebben we een brede selectie van verschillende truien verzameld, die allemaal zijn of kunnen worden gebreid in DROPS Snow.

Bekijk hier alle gratis recepten voor vrouwen

DROPS Snow kan ook worden gebruikt om een breed scala aan populaire garens te vervangen, zoals Sandnes Easy, dat wordt gebruikt voor een breed scala aan populaire patronen. Het is dus niet alleen een heerlijk garen, maar ook een garen dat in veel recepten gebruikt kan worden.

Lees hier meer over alternatieven voor andere garens

Verzorging en wassen van DROPS Snow

In principe hoef je wolgaren niet te wassen. Wol is zelfreinigend, dus als er een geur is, is een paar uur goed ventileren voldoende. De reden waarom het wordt aanbevolen om wolgarens zo min mogelijk te wassen, is dat het na verloop van tijd sneller slijt als het onbehandeld is. Evenzo kan het ook raadzaam zijn om het wassen op een enkele vlek te concentreren in plaats van de hele trui te wassen.

Mocht het toch een wasbeurt nodig hebben, dan moet het met de hand gewassen worden in maximaal 30 graden heet water om niet te krimpen. Ook is het belangrijk dat het garen niet in de droger komt maar plat gedroogd wordt.

Als je het viltgaren wilt, dan is het belangrijk om de handleiding in elk recept te volgen. Het is echter belangrijk dat het niet in de wasmachine wordt gewassen met wasmiddel dat enzymen en optische witmakers bevat. Dit kan goed vilten voorkomen.

Koop Drops Snow hier

Copyright LindeHobby