DROPS Charisma

Heb je DROPS Karisma al eens bekeken, maar twijfel je een beetje over hoe je het garen het beste kunt gebruiken? Dan hebben we veel kennis over het garen verzameld, tips waar je het voor kunt gebruiken en hoe je het garen het beste kunt verwerken, zodat je project helemaal in een hoek staat. Bij twijfel staat onze klantenservice altijd klaar om je vragen te beantwoorden.

Vind DROPS Karisma hier goedkoop

Wat is DROPS Karisma?

DROPS Karisma is een garen van 100% wol, gesponnen uit 4 draden. De 4 draden helpen het garen een echt goede maatvastheid en sterkte te geven, wat betekent dat het kan worden gecategoriseerd als een sportgaren. Behalve dat het een goed en duurzaam garen is, is de wol bovenop ook superwash behandeld. Er wordt gezegd dat het garen bestand is tegen machinewas tot 40 graden. Vergeet niet dat u verderop op deze pagina meer kunt lezen over wassen en verzorgen van DROPS Karisma.

Bekijk hier het hele grote assortiment wolgaren

DROPS Karisma dateert uit de jaren 80, toen er, net als nu, een enorme breiboom was. Het is dan ook een klassieker die al vele jaren op de markt is en blijft. Een van de voordelen van garen dat het zo populair maakt, is het enorme scala aan kleuren. Het wordt regelmatig bijgewerkt met zowel nieuwe UNI- als MIX-kleuren, zodat je de mooiste kleuren kunt vinden.

Bekijk hier het volledige kleurengamma in DROPS Karisma

Sportgaren

DROPS Karisma is extra sterk en kan daarom worden aangemerkt als een sportgaren. Sportgarens zijn allemaal garens die een hogere sterkte en weerstand hebben dan een gewoon breigaren. Dit geldt zowel voor de slijtvastheid, maar het is ook bestand tegen bijvoorbeeld water en ander vuil.

Bekijk hier alle sport- en sokkengarens

Waarom kiezen voor DROPS Karisma?

DROPS Karisma is een ongelooflijk lekker wolgaren dat de perfecte breikracht heeft voor veel verschillende soorten projecten. Het garen is perfect voor kleding die jarenlang meegaat en bestand is tegen slijtage en soortgelijk gebruik. Het is dus een absoluut fantastisch garen voor het hele jaar.

Vind hier alle patronen met DROPS Karisma

Lees hier meer over wolgaren

Een andere goede reden om voor DROPS Karisma te kiezen, is het enorme kleurenaanbod met veel verschillende tinten. Met meer dan 40 prachtige en unieke kleuren vind je er zeker één die bij je past. De kleurenkaart wordt regelmatig bijgewerkt en uitgebreid, zodat de kleurenselectie van DROPS Karisma bij de tijd en de volwassenheid blijft. Het bijzondere aan de kleurenkaart is ook dat de kleuren een goede mix zijn tussen UNI en MIX kleur. Uni colour zijn allemaal effen en sterke kleuren, die de creaties een hele mooie uitstraling geven. Mix daarentegen is een harmonieuze mix van tinten, die een mooie en levendige uitdrukking geeft.

Ontdek hier het grote kleurenaanbod

Een van de beste dingen van garen van DROPS is dat het van hoge kwaliteit is voor een goede prijs. Hier is het mogelijk om een echt goed garen te krijgen, dat zelfs voor grotere projecten het budget niet verlaagt. Wanneer u DROPS Karisma bij ons koopt, winkelt u in een DROPS SuperStore. Dit betekent dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste kleuren en alle DROPS producten verkopen.

Vind hier alle garens van DROPS

Patronen met DROPS Karisma

Drops Karisma is een van de meest populaire DROPS-kwaliteiten en daarom bent u ook verzekerd van een groot aantal patronen met alleen DROPS Karisma.

Bekijk hier de hele grote selectie gratis recepten

Alle patronen ontwikkeld door GarnStudio met DROPS Karisma zijn gemaakt voor de beste kwaliteiten van het garen. De recepten zijn allemaal met gedetailleerde handleidingen, zodat u veilig door het proces van begin tot eindproduct wordt geleid. De patronen zijn ook allemaal nagelezen en zorgvuldig beoordeeld, zodat u zeker weet dat u een echt goed patroon krijgt als u garen bij DROPS koopt.

Hier vind je alle patronen met DROPS Karisma

Het hele jaar door garen dat blijft geven

DROPS Karisma is door zijn grote sterkte voor de hand liggend om op kleding te gebruiken. Het is ook een heel mooi wolgaren, dat het goed doet in zowel structuur- als patroonbreien. Als je klaar bent met je thuisbrei- of haakproject, kun je het garen veilig wassen op fijnwas of wolwas in de wasmachine. Dus echt een goed garen voor kleding.

Bekijk hier de grote selectie gebreide kleding voor dames

Koop DROPS Karisma hier goedkoop

Hieronder hebben we een groot aantal patronen verzameld voor gebreide kledingstukken, waar DROPS Karisma wordt gebruikt. We hebben geprobeerd om diverse recepten te vinden, zodat je zeker iets voor je zult vinden. Klik op de afbeelding om direct naar het digitale patroon te gaan zodat je snel aan je volgende breiproject kunt beginnen.

Sokken en sokken

Zoals eerder vermeld, is DROPS Karisma een sportgaren, waardoor het ideaal is voor sokken en sokken. Het garen is bestand tegen slijtage, water en ander vuil en kan daarna snel in de machine worden gewassen. Met de grote keuze aan kleuren weet je ook zeker dat je een paar sokken kunt breien of haken die iedereen leuk zal vinden.

Bekijk hier de hele grote selectie gratis patronen voor gebreide sokken

De sokken zijn hier in het populaire Scandinavische patroon, dat zich kenmerkt door de fijne kleurovergangen en creatieve patrooncombinaties. De sokken zijn verkrijgbaar in de maten 35 en t/m 43. Gooi jezelf erin en zwaai de breinaalden met DROPS Karisma.

Vind het recept hier gratis

Verzorging en wassen van DROPS Karisma

Om ervoor te zorgen dat DROPS Karisma jarenlang meegaat, is het belangrijk dat het op de juiste manier wordt gewassen en gedroogd. Met zeer weinig en eenvoudige stappen kan het garen meerdere generaties meegaan.

Kleding en accessoires die met DROPS Karisma zijn gebreid, moeten fijn of wol op maximaal 40 graden worden gewassen. Daarna moet het plat gedroogd worden om de vorm te behouden. Het is ook belangrijk dat het tijdens het wassen niet in de droogtrommel wordt gedroogd of gespoeld, omdat dit de vormvastheid en structuur van het mooie garen aantast.

Voor het beste breiresultaat is het ook aan te raden naald 4 mm te gebruiken, omdat je hier de beste maatvastheid bereikt. Dan weet je zeker dat de steken niet te los of te strak zitten.

Koop DROPS Karisma hier

Copyright LindeHobby