DROPS Nepal

Wilt u beginnen met haken en breien in DROPS Nepal, maar twijfelt u hoe u het garen moet aanpakken? Hier vind je kennis over de vele goede eigenschappen van het garen, tips waar het voor gebruikt kan worden en trucs om het garen het beste te behandelen, zodat het jarenlang mooi blijft.

Vind DROPS Nepal hier goedkoop

Wat is DROPS Nepal?

DROPS Nepal is een garen van twee verschillende soorten wol: Super Fine Alpaca en Peruvian Highland Wool. Hier heb je de mogelijkheid om een garen te krijgen met de beste eigenschappen van zowel alpacawol als de beroemde Peruaanse Hooglandwol. Het heerlijke natuurlijke garen is onbehandeld, wat betekent dat het voor het verven alleen wordt gewassen en niet chemisch is behandeld. Het geeft dus echt een heerlijk en natuurlijk garen.

Bekijk hier het hele grote assortiment wolgaren

DROPS Nepal is samengesponnen uit drie draden, wat een mooi en duidelijk steekbeeld geeft. De drie draden maken het garen heel rustiek en het kan vooral leuk zijn voor verschillende kledingstukken zoals blouses, mutsen en sjaals. Het garen is ook lekker zacht met de lange alpaca- en wolvezels.

Lees hier meer over wolgaren

Voordat de wol in DROPS Nepal wordt gesponnen, wordt deze in kaart gebracht. Dit betekent dat het zeer losse en vrije vezels heeft, die gemakkelijk te voelen zijn. Dit zorgt ook voor een heel mooi mix-effect in de kleuren, dus het garen is niet helemaal schoon van kleur maar met een heel leuk spel. Met nu 42 kleuren is er ook voldoende gelegenheid om de perfecte te vinden voor uw volgende project.

Lees hier meer over alpaca garen

Bekijk hier het volledige kleurengamma in DROPS Nepal

Waarom kiezen voor DROPS Nepal?

DROPS Nepal moet worden gekozen als je een mooi en zacht garen wilt dat voor ongelooflijk veel verschillende projecten kan worden gebruikt. Of je nu een zachte trui, een paar dikke sokken wilt breien of een tafelbeschermer wilt vilten, DROPS Nepal is zeker een garen voor jou.

Vind hier alle patronen met DROPS Nepal

U moet ook voor DROPS Nepal kiezen vanwege de grote keuze aan kleuren. Met meer dan 50 heerlijke en unieke kleuren, vindt u er zeker één die bij u past. De kleurenkaart wordt regelmatig bijgewerkt en uitgebreid, zodat het kleurenassortiment van DROPS Nepal bij de tijd blijft. Het bijzondere aan de kleurenkaart is dat de kleuren een goede mix zijn van UNI en MIX kleur, zodat je zeker iets naar jouw smaak kunt vinden.

Bekijk hier het kleine broertje van Nepal, Lima

Een van de beste dingen van garen van DROPS is dat het van hoge kwaliteit is voor een goede prijs. Hier is het mogelijk om een echt goed garen te krijgen, dat zelfs voor grotere projecten het budget niet verlaagt. Wanneer u DROPS Nepal bij ons koopt, winkelt u in een DROPS SuperStore. Dit betekent dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste kleuren en alle DROPS producten verkopen.

Vind hier alle garens van DROPS

Patronen met DROPS Nepal

DROPS Nepal is een van de meest populaire DROPS-kwaliteiten en heeft een groot aantal patronen omdat het zo'n populaire kwaliteit is.

Bekijk hier de hele grote selectie gratis recepten

Alle patronen ontwikkeld door GarnStudio met DROPS Nepal zijn gemaakt voor de beste kwaliteiten van het garen. De recepten zijn allemaal met gedetailleerde handleidingen en video's, zodat u veilig door het proces van begin tot eindproduct kunt worden geleid. De patronen zijn ook allemaal nagelezen en zorgvuldig beoordeeld, zodat u zeker weet dat u een echt goed patroon krijgt als u garen bij DROPS koopt.

Hier vind je alle patronen met DROPS Nepal

Kerstdecoraties met DROPS Nepal

DROPS Nepal biedt een schat aan verschillende projecten, omdat het een ongelooflijk lekker en veelzijdig garen is met veel goede eigenschappen. Het is onder andere een leuk en gezellig project om kerstversieringen te haken en te breien. Het licht gepofte wolgaren geeft een heel mooie structuur aan de decoratie, die je niet ziet bij het gebruik van katoen of acryl.

Bekijk hier de grote selectie gebreide kleding voor dames

Koop DROPS Nepal hier goedkoop

De kerstversieringen kunnen hartjes, sterren en andere hangers zijn, maar kunnen ook makkelijk gemaakt worden als elfjes en dergelijke. Houd er echter rekening mee dat wanneer kerstversieringen worden gemaakt in DROPS Nepal, deze met de hand moeten worden gewassen, aangezien Nepal machinewas niet verdraagt.

Bekijk hieronder de vele verschillende soorten kerstversieringen in DROPS Nepal.

Vind de juiste kleding in DROPS Nepal

Of je nu vooral van truien, heerlijke vesten of mutsen houdt, DROPS Nepal is een goed garen voor dergelijke projecten. Het is een lekker warm garen dat perfect is voor alle soorten kleding.

Hieronder vindt u een groot aantal patronen waarin DROPS Nepal wordt gebruikt. Klik op de afbeelding om naar het recept te gaan.

Verzorging en wassen van DROPS Nepal

Omdat de wol in DROPS Nepal onbehandeld is, moet het garen altijd met de hand worden gewassen op maximaal 30 graden. Als het op hogere temperaturen wordt gewassen, zal het garen gaan vervilten, waardoor het veel krimpt. Wanneer het garen is gewassen, moet het plat worden gedroogd om de structuur in het garen te behouden - het mag niet worden opgehangen of in de droogtrommel worden gedroogd.

Koop DROPS Nepal hier

Copyright LindeHobby