1825 Gehaakte Trui met Boorden

Prijs vanaf
€25,83

 

DOWNLOAD HET PATROON

Gehaakte trui met boorden in Mayflower Easy Care Cotton Merino . Maat XXS-XXXL.

 

Haaknaalden en accessoires worden apart in de mand geplaatst.

Bekijk hier alle damespatronen van Mayflower.

Dit is wat je nodig hebt
Mayflower Easy Care Cotton Merino S23
€3,69
Beschikbaarheid: Op voorraad
Fjern fra kit

1825 Gehaakte Trui met Boorden

Er zijn veel te weinig recepten voor gehaakte blouses en daar willen we graag verandering in brengen. Als je graag de haaknaald gebruikt, kun je deze prachtige blouse voor het hele jaar met geribbelde randen maken. De rand is gehaakte steken, terwijl de blouse zelf is gehaakt met een combinatie van lucht- en staafsteken.

De blouse is gehaakt in Mayflower Cotton Merino, een mengsel van 50% wol en 50% katoen met een looplengte van 170 meter per stuk. 50 gram. De combinatie van wol en katoen zorgt voor een heerlijke getemperde garenkwaliteit, die perfect is voor gebruik het hele jaar door.

Gehaakte blouses kunnen iets stugger zijn dan een gebreide blouse van hetzelfde garen. Daarom is deze blouse ontworpen met een gehaakt gatenpatroon, waardoor hij licht en rekbaar is, dus minstens zo comfortabel als gebreid.

Het patroon is het meest voor de hand liggend voor de gemakkelijk geoefende haakster, die de basiscontrole heeft over de verschillende soorten steken. Je kunt een leuke en spannende haakervaring hebben, waarbij je een blouse van boven naar beneden probeert te haken met gehaakte raglanmouwen.

Forslag til dig
Andre købte også
spacer