1827 3in1 Blouse met korte- 7/8- en lange mouwen

Prijs vanaf
€11,07

DOWNLOAD HIER DE RECEPTEN

3i1 Blouse met korte, 7/8- en lange mouwen gebreid in Mayflower Easy Care Cotton Merino . Maat XXS-XXXL.

Sticks en accessoires worden apart in de mand geplaatst.

Bekijk hier alle damesrecepten van Mayflower.

OPMERKING . In de mand zit een item om de blouse met korte mouwen te breien.

Houd er rekening mee dat je meer garen nodig hebt als je ervoor kiest om met 7/8-mouwen of met lange mouwen te breien.

Dit is wat je nodig hebt
Mayflower Easy Care Cotton Merino S24
€3,69
Beschikbaarheid: Op voorraad
Fjern fra kit

Deze tekst is vertaald door onze vriendelijke vertaalcomputer. We doen ons best om deze pagina door een mens te laten aanpassen. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt!

1827 3in1 Blouse met korte- 7/8- en lange mouwen

Hier krijg je eigenlijk niet slechts één recept, maar in plaats daarvan drie. We hebben ervoor gekozen om dit recept zo te maken dat het in drie verschillende variaties verkrijgbaar is. Dit betekent dat je de blouse kunt breien met korte mouwen, met 7/8 mouwen en met lange mouwen. Drie simpele variaties, die drie heel verschillende blouses opleveren.

De blouse zelf is van boven naar beneden gebreid. Dit minimaliseert het montagewerk, want als de blouse klaar is, hoef je alleen nog maar twee kleine gaatjes in de oksels aan elkaar te naaien. Op die manier kunt u zich concentreren op het breien en hoeft u zich geen zorgen te maken over omslachtige aanpassingen achteraf.

De blouse is gebreid in Mayflower Cotton Merino, dat bestaat uit 50% wol en 50% katoen, wat de garenkwaliteit geschikt maakt voor zowel de zomer- als de wintermaanden. Zowel wol als katoen zijn organische materialen en hebben daarom een goed ademend vermogen. Hierdoor krijgt het lichaam zelf optimale mogelijkheden om de temperatuur te regelen, zodat je het niet te warm of te koud krijgt.

Je vindt alle drie de recepten in hetzelfde bestand. Houd er rekening mee dat je meer garen nodig hebt als je ervoor kiest om met 7/8-mouwen of met lange mouwen te breien.

Forslag til dig
Andre købte også
spacer