Clover AMOUR Haaknaald (2,0-15,0 mm)

De Amour haaknaalden van Clover zijn er in de maten 2.0-15,0 mm

Elke maat heeft zijn eigen kleur zodat het verschil gemakkelijk te herkennen is

Prijs vanaf
€ 6,78
€ 9,68
Je bespaart: € 2,90
Beschikbaarheid: Nog slechts 23 artikel(en) op voorraad

Deze tekst is vertaald door onze vriendelijke vertaalcomputer. We doen ons best om deze pagina door een mens te laten aanpassen. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt!

Clover AMOUR Haaknaald

Ergonomisch ontworpen haaknaalden met kunststof handvatten die goed in de hand liggen, zodat je urenlang probleemloos kunt haken.

Clovers Amour haaknaalden zijn er in de maten 2,0-15,0 mm, en elke maat heeft zijn eigen kleur, zodat je gemakkelijk precies de haaknaald kunt vinden die je mist.

De maten 2,0-6,0 mm hebben een punt in aluminium, terwijl 6,5 mm en hoger er een in plastic hebben.

03/13/2018

Ik haak al 45 jaar zo aan/uit. Ik heb altijd een teken op mijn vinger van haaknaalden gehad. Dus ik heb geld opgeofferd aan deze haaknaald, dat had ik jaren eerder moeten doen. Het weegt niets en is zo comfortabel en zacht en geeft niet de diepe markering in de vinger. Ik ben er absoluut blij mee, dus raad het ten zeerste aan.

12/11/2018

Beste haaknaalden verkrijgbaar. Ik heb mezelf arm in allerlei haaknaalden gekocht en alle beschikbare merken gekocht, zowel de goedkope als de zeer dure, maar deze haaknaalden zijn gewoon de beste. Ze glijden mooi en soepel door de steken en blijven niet zoals andere naalden in de draad steken. Het zullen altijd mijn favoriete haaknaalden zijn, en degene waar ik altijd mee haak.

07/21/2019

100% De beste haaknaalden die er zijn.

11/05/2019

ALLEEN Clover Amour voor mij

03/04/2020

Echt een fijne haaknaald. Het werkt zo goed voor mij dat ik geen last meer heb van tendinitis. Ben er dus achter gekomen dat het heel belangrijk is om een ​​goede haaknaald te hebben :-)

Voeg recensie toe:
spacer