STAEDTLER Triplus Mechanisch potlood 0,7 mm

Inhoud:

1 potlood

1 etui met 0,7 mm lood

€6,99
Beschikbaarheid: 7 op voorraad

STAEDTLER Triplus Mechanisch potlood 0,7 mm

Met de Triplus Micro mechanisch potlood van Staedtler krijg je een echt goed mechanisch potlood geproduceerd in een driehoekig ergonomisch ontwerp, wat ervoor zorgt dat het potlood altijd comfortabel in je hand past. De driehoekige grip maakt het gemakkelijker om het potlood vast te houden en zorgt voor een hoog niveau van schrijfcomfort, zodat je niet onnodig moe wordt tijdens het gebruik ervan.

Triplus Micro is perfect voor schrijven en is ook "zakveilig" omdat de punt in de pen terugtrekt wanneer deze niet in gebruik is. Dit voorkomt dat je jezelf prikt met de punt of markeringen maakt in je potloodetui waar je ze niet wilt hebben. Het mechanische potlood heeft ook een verchroomde metalen punt die wordt beschermd door een huls, die terugtrekt wanneer het potlood wordt gebruikt en ervoor zorgt dat het lood niet gemakkelijk breekt.

Het mechanische potlood heeft een handige dop met een zakclip, evenals een extra grote PVC- en latexvrije gum aan de bovenkant, zodat je altijd een gum bij de hand hebt als je een fout maakt.

Copyright LindeHobby

Er zijn nog geen beoordelingen. Vertel ons als eerste wat u vindt.

Voeg recensie toe: