€ 8,64
€ 12,34
Je bespaart: € 3,70
Beschikbaarheid: Niet meer op voorraad

Deze tekst is vertaald door onze vriendelijke vertaalcomputer. We doen ons best om deze pagina door een mens te laten aanpassen. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt!

Tijdschrift: DSA42 Alpaca Kids

15 prachtige nieuwe recepten voor baby's en kinderen van 3 maanden tot 6 jaar van Du Store Alpaca. Bekijk ze allemaal in de onderstaande link.

TAAL: NOORS

GROOTTE

Baby, schuur

GARENKWALITEITEN

Air Dreamline, Alpaca Fur, Alpaca Wool, Babyzijde, Faerytale, Fine, Hexa, Pus, Sky Dreamline, Soul Dreamline, Strong, Thin Alpaca

TECHNIEK

Haken, Breien

ONTWERPER

Anne-Kirsti Espenes, Hrönn Jónsdóttir

Du Store Alpaca (DSA) gebruikt alleen de fijnste vezels in hun garens en hoogwaardige alpacavezels zijn uitzonderlijk zacht. Zelfs de meest gevoelige huid verdraagt meestal de fijnste alpaca van DSA direct op de huid.

Jongens breien & meisjes breien - voor alle alpaca kids!

Nu hebben we het weer gedaan. We hebben een heel magazine gevuld met het lekkerste kledingstuk van dit najaar voor alle alpaca kids. De kleintjes hebben kleding nodig die verwarmt, ademt en de warmte regelt. Dat alles en meer krijg je in een goede alpaca kwaliteit. Daarom raden we alpaca, alpacawol en alpacazijde aan, zowel voor de meest delicate baby's als voor wilde kinderdagverblijfkinderen - zowel diep in de huid als als isolerende tussenlaag onder bovenkleding en parka.
Er is een alpaca-garen voor alle behoeften en toepassingen. BABY SILK en FINE van prachtige alpaca zijde zijn zelfgeschreven voor babykleertjes, apporteerpakketten, ondergoed en fijne kledingstukken. STRONG van alpaca merinowol, versterkt met 20 procent nylon, is geweldig voor babykleertjes, sokken en kledingstukken die bestand zijn tegen slijtage.
Alles, van eenvoudige ribbelsteek tot strepen, vestpatroon en fijn aran-breisel, is super relevant voor de kleintjes. Voor kleuterschool Vesla zijn jassen zoals LUSESTJERNA, LILLEMILLEBLOMST en LILIMOR voldoende. We denken dat ROCK-SWEET ZAKKEN hetzelfde doen. De mooiste jongensbreisels zoals KRYSS & KRINGLE, KUBIK en FLETTEFIN-truien zijn net zo leuk voor kleine meisjes, en wie kan LILLEBJØRN teddybeerjack en -broek weerstaan!
Als je eerst iets hebt gevonden dat perfect bij de pod past, heb je verschillende garenkeuzes. Onthoud dat THIN ALPAKKA in 100 procent alpaca, ALPAKKA WOL in 60 procent alpaca en 40 procent wol en FIN in 50 procent baby-alpaca en 50 procent moerbeizijde, dezelfde breikracht hebben, verschillende toepassingen hebben en geschikt zijn voor fijne kinderkleding. Zoals altijd is het leuk om met garen te experimenteren, dun en dik, glad en gezwollen te mixen - en kijk wat er gebeurt. Het kan niet fout gaan. Kijk maar eens naar LINEA DECORATION JURK die perfect is in de kinderkamer. Of wat dacht je van een mooie KNAPPELUN TROLLEY BAG die de go'ungen begeleidt van de grote koets naar de autotas, groot genoeg is voor de sportversie en ook goed als slaapzak thuis werkt.
Alle kinderen verdienen alpaca's en nog eens alpaca's!

Er zijn nog geen beoordelingen. Vertel ons als eerste wat u vindt.

Voeg recensie toe:
spacer