1824 Blouse met lange pofmouwen

Prijs vanaf
€29,96

DOWNLOAD HIER DE RECEPTEN

Blouse met lange pofmouwen gebreid in Mayflower Super Kid Silk Print . Maat XXS-XXXL.

Sticks en accessoires worden apart in de mand geplaatst.

Bekijk hier alle damesrecepten van Mayflower.

Dit is wat je nodig hebt
Mayflower Super Kid Silk Print 1003
€7,49
Beschikbaarheid: Op voorraad
Fjern fra kit

Deze tekst is vertaald door onze vriendelijke vertaalcomputer. We doen ons best om deze pagina door een mens te laten aanpassen. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt!

1824 Blouse met lange pofmouwen

Houd jij ook zo van het gevoel van mohair? Dan is deze blouse absoluut perfect voor jou. Het is gebreid in de heerlijke Mayflower Super Kid Silk Print, die bestaat uit 76% mohair en 24% zijde. Het garen heeft een looplengte van 195 meter per stuk. 25 gram, het is dus een relatief dunne garenkwaliteit die in dit patroon op naald 3 wordt gebreid.

De blouse is ontworpen om de beste eigenschappen van Super Kid Silk Print te benadrukken. Het garen is zowel licht als zacht en daarom heeft de blouse mooie pofmouwen die een natuurlijke luchtige pasvorm krijgen. Het eenvoudige ontwerp van de blouse maakt het ook gemakkelijk om je te concentreren op de goede materialen, want Super Kid Silk Print is zowel een genot om mee te breien als om te dragen.

We hebben ervoor gekozen om Super Kid Silk Print te gebruiken in het recept, zodat de blouse automatisch een mooi streeppatroon krijgt met veel heerlijke kleuren. Als je een effen blouse wilt, kun je de gewone Super Kid Silk gebruiken, die precies dezelfde looplengte en breikracht heeft.

Dit is een relatief eenvoudig patroon dat ook door beginners gebreid kan worden.

Forslag til dig
Andre købte også
spacer