1823 Blouse met bloemen en pofmouwen

Prijs vanaf
€22,47

DOWNLOAD HIER DE RECEPTEN

Blouse met bloemen op pofmouwen gebreid in Mayflower Super Kid Silk Print . Maat XXS-XXXL.

Sticks en accessoires worden apart in de mand geplaatst.

Bekijk hier alle damesrecepten van Mayflower.

Dit is wat je nodig hebt
Mayflower Super Kid Silk Print 1004
€7,49
Beschikbaarheid: Niet meer op voorraad
Fjern fra kit

Deze tekst is vertaald door onze vriendelijke vertaalcomputer. We doen ons best om deze pagina door een mens te laten aanpassen. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt!

1823 Blouse met bloemen en pofmouwen

Deze blouse is gebreid in één draad Mayflower Super Kid Silk, dat zich kenmerkt door superlicht en luchtig te zijn. Onze Super Kid Silk bestaat uit 76% mohair en 24% zijde en heeft een looplengte van maar liefst 195 meter per stuk. 25 gram.

Op de foto is Mayflower Super Kid Silk Print gebruikt voor de blouse. Het geeft mooie kleurveranderingen, die strepen vormen in verschillende breedtes. Als alternatief kun je ook de gewone Super Kid Silk gebruiken als je een effen blouse wilt breien. Naast de mooie kleurkeuze valt ook het fijne gaatjespatroon op de pofmouwen op. Het gatenpatroon geeft de blouse een mooi detail, wat goed past bij de algehele luchtigheid van de blouse.

Als u ervoor kiest om dit patroon te breien, krijgt u een blouse met een uitstekend comfort. Super Kid Silk is heerlijk zacht dankzij de exclusieve materialen. Mohair kan lekker warm worden op koele dagen, maar tegelijkertijd hebben het materiaal en de blouse ook een goed ademend vermogen, waardoor je het niet te warm krijgt.

Het patroon is relatief eenvoudig, al moet je wel een gaatjespatroon op de mouwen breien. Met andere woorden, je hoeft geen breiexpert te zijn om met dit patroon om te gaan.

Forslag til dig
Andre købte også
spacer