1828 Trui met Gerimpelde Banen

Prijs vanaf
€39,59

 

DOWNLOAD HET PATROON

Trui met gerimpelde banen gebreid in Mayflower Easy CARE . Maat S-XXXL.

 

Breinaalden en accessoires worden apart in de mand geplaatst.

Bekijk hier alle damespatronen van Mayflower.

Dit is wat je nodig hebt
Mayflower Easy CARE
03
€4,95
Beschikbaarheid: Nog slechts 15 artikel(en) op voorraad
Fjern fra kit

1828 Trui met Gerimpelde Banen

Breien is ongelooflijk veelzijdig - en je kunt veel mooie effecten bereiken als je controle hebt over je breitechnieken. Deze blouse is bijvoorbeeld ontworpen met gerimpelde strepen, die ontstaan door een relatief eenvoudig patroon van inc en sockets te breien.

De mooie gerimpelde strepen helpen de blouse vorm te geven en structuur te creëren. De strepen gaan ook weer op de mouwen van de blouse, die in ballonvorm rond de onderarmen is gemaakt. Het geeft de blouse een klassieke en vrouwelijke look.

De blouse is gebreid in Mayflower Easy Care, een wolgaren met een looplengte van 185 meter per stuk. 50 gram. Hoewel de blouse is gebreid in wolgaren, wees niet bang om hem in het zomerseizoen te gebruiken. Wol staat misschien bekend om zijn opwarming, maar het kan ook een verkoelend effect hebben op een warme dag. Dit komt mede door het goede ademende vermogen van de wol, waardoor het lichaam zichzelf makkelijker kan afkoelen.

Hoewel de blouse er misschien verfijnd uitziet, zijn de eigenlijke technieken relatief eenvoudig. Een gemakkelijk geoefende breister kan deze blouse dus ook prima maken.

Forslag til dig
Andre købte også