1853 Spencer met Kabels

Prijs vanaf
€20,07

 

DOWNLOAD HET PATROON

Gebreide spencer met kabels in Mayflower New Sky Light. Maat S-XXXL.

 

Breinaalden en accessoires worden apart in de mand geplaatst.

Bekijk hier alle damespatronen van Mayflower.

Dit is wat je nodig hebt
Mayflower New Sky Light 1
€6,69
Beschikbaarheid: Nog slechts 17 artikel(en) op voorraad
Fjern fra kit

1853 Spencer met Kabels

Vlechten zijn een geweldige manier om extra details aan gebreide kleding toe te voegen - en tegelijkertijd voegt het ook een extra laag textuur toe, waardoor het breiwerk naar een nieuw niveau wordt getild. Hier hebben we gebreide vlechten gebruikt om een eenvoudig vest een interessante draai te geven.

Het vest is gebreid in Mayflower New Sky Light, dat een looplengte heeft van 300 meter per stuk. 50 gram. Ondanks de lange looplengte van het garen, moet dit patroon op naald 4 worden gebreid. Dit komt omdat het garen bestaat uit 35% alpaca, 35% wol en 30% nylon. De samenstelling maakt het garen zo luchtig en luchtig dat het probleemloos op middeldikke naalden gebreid kan worden.

De vlechten op het vest vallen extra mooi op bij het breien met New Sky Light. De gevlochten elementen krijgen een zachtere tint en worden minder uitgesproken. Dit maakt ze minder dominant en gewelddadig, ook al zijn ze respectievelijk over 8 en 12 steken gebreid.

Het breien van vlechten vereist een beetje oefening en het kan een uitdaging zijn voor beginners. In dit patroon moeten echter alle vlechten aan de goede kant worden gebreid en worden ze tegelijkertijd elke keer aan dezelfde kant gevlochten, wat het een beetje makkelijker maakt.

U kunt het recept zelf nader bekijken door het via bovenstaande link te downloaden. Genieten.

Forslag til dig
Andre købte også
spacer