M15 MinnieBlusen

Prijs vanaf
€38,12
€54,45
Je bespaart: €16,33
Herunder finder du alt hvad du skal bruge til opskriften
Mayflower Molly Fine 19
€6,35
€9,08
Je bespaart: €2,73
Beschikbaarheid: Nog slechts 22 artikel(en) op voorraad
Fjern fra kit

Deze tekst is vertaald door onze vriendelijke vertaalcomputer. We doen ons best om deze pagina door een mens te laten aanpassen. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt!

M15 MinnieBlusen

De Minnie blouse is een leuke en simpele blouse ontworpen door Molly Egelind. Net als Molly heeft de blouse veel persoonlijkheid gekregen met zijn gepofte driekwartmouwen en dikke geribbelde zoom bij de halslijn. Hoewel de blouse veel volheid heeft, is hij toch licht en luchtig. Dit is mogelijk dankzij het zeer speciale garen van de blouse.

De blouse is gebreid in Mayflower Molly Fine, dat bestaat uit 100% licht gesponnen wol met een looplengte van 135 meter per stuk. 100 gram. Molly Egelind heeft zowel een naam toegevoegd als meegewerkt aan de ontwikkeling van Molly Fine. De garenkwaliteit is ontwikkeld omdat Molly houdt van snelle en gemakkelijke breiprojecten in dik garen, maar tegelijkertijd hoeft zwaar breien niet zwaar te zijn.

Het geheim achter de heerlijke volheid en lichtheid van de Minnien-blouse moet worden gevonden in de manier waarop het garen wordt gesponnen. De wol is licht gesponnen, wat voor extra luchtigheid in het garen zorgt - zowel voor als na het breien. Daarnaast is Molly Fine ook nog eens extra zacht, waardoor je een heerlijke en luxe blouse krijgt.

Molly wilde een makkelijk patroon maken, op een mooie basic blouse, en de Minnie Blue is het resultaat. Deze blouse is heel eenvoudig en het maakt het patroon relatief beginnersvriendelijk als je net begint met breien.

Forslag til dig
Andre købte også