M16 JaneVest | JaneTrui

Prijs vanaf
€38,91

DOWNLOAD HIER DE RECEPTEN

JaneVest | JaneTrui van Molly by Mayflower gebreid in Mayflower Molly Fine .

Sticks en accessoires worden apart in de mand geplaatst.

Bekijk hier de hele Molly by Mayflower- collectie.
Bekijk hier alle damesrecepten van Mayflower.

OPMERKING. In de mand liggen items om JaneVest te maken.

Dit is wat je nodig hebt
Mayflower Molly Fine 09
€6,49
Beschikbaarheid: Nog slechts 27 artikel(en) op voorraad
Fjern fra kit

Deze tekst is vertaald door onze vriendelijke vertaalcomputer. We doen ons best om deze pagina door een mens te laten aanpassen. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt!

M16 JaneVest | JaneTrui

Hier krijg je twee patronen in één, want dit ontwerp van Molly Egelind is zowel als vest als als trui te breien. Het geeft twee heel verschillende resultaten, die beide gekenmerkt worden door Molly's stijlvolle design, waarbij de focus ligt op luxueus comfort.

Het januari-vest of -sweater is Molly's eerste ontwerp, met een focus op wendingen. De wendingen zorgen voor een geheel unieke mate van detail, omdat er verschillende wendingen worden gebruikt. Dit detail wordt echter gecompenseerd door de eenvoudige pasvorm, die echter een moderne twist krijgt in de vorm van de kenmerkende schouders, die zowel in het vest als de trui worden herhaald.

Dit patroon is gebreid in Mayflower Molly Fine, dat bestaat uit 100% licht gesponnen wol en heeft een looplengte van 135 meter per stuk. 100 gram. Molly Fine is het perfecte garen voor dit patroon, omdat de lichtgesponnen wol het garen veel luchtigheid geeft en de mooiste wendingen geeft. Tegelijkertijd krijgt het ontwerp ook precies de juiste structuur en dikte zonder zwaar te worden.

De Janevest of Janesweater is het perfecte patroon als je van twists breien houdt. Je mag verschillende soorten twists breien, en ze vallen ongelooflijk mooi op bij het breien in Molly Fine.

Forslag til dig
Andre købte også