1829 Blouse met gatenpatroon

Prijs vanaf
€29,96

DOWNLOAD HIER DE RECEPTEN

Blouse met gatenpatroon gebreid in Mayflower Super Kid Silk . Maat XXS-XXXL.

Sticks en accessoires worden apart in de mand geplaatst.

Bekijk hier alle damesrecepten van Mayflower.

Dit is wat je nodig hebt
18 Lys Lilla
€7,49
Beschikbaarheid: Nog slechts 26 artikel(en) op voorraad
Fjern fra kit

Deze tekst is vertaald door onze vriendelijke vertaalcomputer. We doen ons best om deze pagina door een mens te laten aanpassen. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt!

1829 Blouse met gatenpatroon

Deze blouse is pure luxe. Het is gebreid in Mayflower Super Kid Silk, dat bestaat uit 76% mohair en 24% zijde en heeft een looplengte van 195 meter per stuk. 25 gram. Twee luxe en heerlijk zachte vezels die alleen nog maar beter worden wanneer ze samen worden gesponnen,

De blouse is ontworpen met het mooiste gatenpatroon, wat terugkomt op zowel de mouwen als de bolling. Mayflower Super Kid Silk is een zeer lichte garenkwaliteit met een lange looplengte en is bijzonder geschikt voor het breien met gaatjespatroon, omdat het elke keer een prachtig resultaat geeft.

Door de looplengte van het garen heb je ook maar 100-150 gram garen nodig om deze blouse te kunnen breien. Dat is duidelijk te merken aan het eindresultaat, want de blouse is luchtig en extreem zacht. Daardoor kan hij ook in de zomer gebruikt worden, omdat hij niet te warm wordt.

Het recept kan een beetje uitdagend zijn vanwege het gatenpatroon, dus we raden het niet aan voor beginners.

Forslag til dig
Andre købte også
spacer