Creatieve doos, traditionele kerst, 1 set

Creëer gepersonaliseerde kerstversieringen met deze creatieve doos.

€14,48
€20,69
Je bespaart: €6,21
Beschikbaarheid: 2 op voorraad

Deze tekst is vertaald door onze vriendelijke vertaalcomputer. We doen ons best om deze pagina door een mens te laten aanpassen. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt!

Creatieve doos, traditionele kerst, 1 set

Doos met diverse creatieve materialen die aanzetten tot ontdekken, spelen en leren en prikkelen de zintuigen, verbeelding en creativiteit. Creatieve inspiratie staat op de doos.

De doos bevat Silk Clay, Foam Clay, Sticky Base, zelfklevende rollende ogen in ezel. str., chenille en kont. kleur, pompons in kont. kleur, zijden lint, metalen chenille, belletjes in kont. maat, vuren kegels, houten kralen in ezel. maat, touwtje in katoen, reuzengaren in polyacryl, vilten vellen in ezel. kleur, kunstsneeuw, draadkatrollen in hout in ezel. str.

Gebruik Sticky Base als lijm en boetseermassa. Combineer Silk Clay en Foam Clay met de vele verschillende materialen en creëer een wereld van fantasierijke karakters. Kortom: gebruik je fantasie en verken de creatieve mogelijkheden.

Naast de materialen die in de creatieve doos zitten, is het een goed idee om een schaar en een naald beschikbaar te hebben.

Er zijn nog geen beoordelingen. Vertel ons als eerste wat u vindt.

Voeg recensie toe: