1836 Topje met Blote Schouder

Prijs vanaf
€5,37

 

DOWNLOAD HET PATROON

Topje met blote schouder in Mayflower Cotton 8/4. Maat S-XXXL.

 

Breinaalden en accessoires worden apart in de mand geplaatst.

Bekijk hier alle damespatronen van Mayflower.

Dit is wat je nodig hebt
Mayflower Cotton 8/4
€1,79
Beschikbaarheid: Nog slechts 15 artikel(en) op voorraad
Fjern fra kit

1836 Topje met Blote Schouder

Gebreide kleding is zeker niet alleen voor winterkleding, en deze zomerblouse is daar het perfecte bewijs van. Met zijn blote buik en schouder is deze blouse absoluut perfect voor de zomerdagen van dit jaar. En de blouse ziet er niet alleen zomers uit - hij is ook ongelooflijk comfortabel om te dragen als de zon echt aan het bakken is.

De blouse is gebreid in Mayflower Cotton 8/4, het perfecte garen voor zomerbreiwerk. De garenkwaliteit bestaat uit 100% katoen en heeft een looplengte van 170 meter per stuk. 50 gram. Het katoengaren is geschikt voor zomerbreiwerk, omdat katoen een verkoelend effect heeft. Het voert overtollige warmte weg van het lichaam en zorgt voor een goed ademend vermogen.

We hebben de blouse gemaakt met een eenvoudig ontwerp. Het is ribbelsteek, wat een mooie lichte en luchtige structuur geeft. Tegelijkertijd heeft de blouse een extra elastische rand in gedraaide rib om de pasvorm te verbeteren zodat hij comfortabel op het lichaam zit.

Hoewel deze blouse uniek en asymmetrisch is, is het patroon relatief eenvoudig. De technieken zijn eenvoudig en worden eenvoudig op een nieuwe en spannende manier in elkaar gezet.

Forslag til dig
Andre købte også
spacer