DROPS Belle

Samenstelling: 53% katoen, 33% viscose, 14% linnen

Garencategorie: B (20 - 22 steken) / 8 ply / DK / worsted

Gewicht/looplengte: 50 g = ca 120 m

Aanbevolen naalddikte: 4 mm

Stekenverhouding: 10 x 10 cm = 21 steken x 28 naalden

Fijne was 30°C / Plat laten drogen

€ 1,98
Beschikbaarheid: Op voorraad

DROPS Belle

Luxe voor elke dag!

Gemaakt van een heerlijke combinatie van katoen, viscose en linnen. Het resultaat is een garen dat geschikt is om het hele jaar door te dragen. Het garen ademt, heeft een delicate structuur en glans en is perfect om direct op de huid te dragen!

Dit garen hoort bij garencategorie B en het is een geweldig alternatief voor ontwerpen die gemaakt zijn voor één van onze andere katoengarens zoals Cotton Light en Muskat – maar dan met een beetje meer luxe!

Dit garen heeft een Oeko-Tex® certificaat (certificaat nummer 09.HBG.68250), Standard 100, Class I. Dit betekent dat het getest is en volledig vrij van schadelijke chemicaliën bevonden is en veilig is voor menselijk gebruik. Klasse I is het hoogste niveau en het betekent dat het garen geschikt is voor babyproducten (0-3 maanden).

06/10/2017

Donderdagmiddag garen besteld en zaterdagochtend het garen binnen. Super service en volledige tevredenheid over zowel het garen als de kwaliteit ervan.

08/15/2019

Super mooi garen

04/05/2021

Het garen is bijna "glanzend", wat heerlijk is voor de Anker's Summer Blouse die ik aan het breien ben. Ik bestelde het garen donderdagavond laat en kreeg het garen de avond voor zondag - het garen was er voordat ik de e-mail kreeg "je pakket is nu verzonden", wat erg leuk was. Goede service

Voeg recensie toe:
spacer