DROPS Cotton Light

Samenstelling: 50% katoen, 50% polyester

Garencategorie: B (20 - 22 steken) / 8 ply / DK / worsted

Gewicht/looplengte: 50 g = ca 105 m

Aanbevolen naalddikte: 4 mm

Stekenverhouding: 10 x 10 cm = 21 steken x 28 naalden

Fijne was 40ºC / Plat laten drogen

€1,29
Beschikbaarheid:
  • Koop 20 en meer voor €1,25 voor elk

DROPS Cotton Light

Een koel katoengaren voor de zomer!

DROPS Cotton Light is een heerlijk zacht garen van 50% katoen en 50% polyester micro. Deze microvezels zijn dunner dan zijdedraden en zij absorberen geen vocht. Dit maakt het garen in combinatie met de katoen geschikt voor zowel zomer- als winterbreiwerk dat ademt; het breiwerk blijft goed in vorm en is zeer slijtvast.

DROPS Cotton Light is ook een perfect garen voor kinderpatronen, omdat het in de machine gewassen mag worden en het is verkrijgbaar in een brede selectie van leuke en levendige kleuren. De kwaliteit is gesponnen van meerdere draden en geeft gladde en gelijkmatige steken.

Let op, dat wil je met dit garen haken, houd er dan rekening mee dat het gemakkelijk splijt, doordat het van zulke zachte en zijdeachtige draden is gesponnen.

Dit garen heeft een Oeko-Tex® certificaat (certificaat nummer 951032), Standard 100, Class I. Dit betekent dat het getest is en volledig vrij van schadelijke chemicaliën bevonden is en veilig is voor menselijk gebruik. Klasse I is het hoogste niveau en het betekent dat het garen geschikt is voor babyproducten (0-3 maanden).

Er zijn nog geen beoordelingen. Vertel ons als eerste wat u vindt.

Voeg recensie toe: