DROPS Delight Print

Samenstelling: 75% wol, 25% polyamide

Garencategorie: A (23 - 26 steken) / 4 ply / fingering

Gewicht/looplengte: 50 g = ca 175 m

Aanbevolen naalddikte: 3,5 mm

Stekenverhouding: 10 x 10 cm = 23 steken x 30 naalden

Fijne was of wol was 40ºC / Gebruik nooit wasverzachter / Plat laten drogen

€2,75
Beschikbaarheid:

DROPS Delight Print

Een zacht en spannend superwash behandeld wolgaren!

Een luxe en super zacht wollen garen in vele fantastische kleuren!

DROPS Delight is een enkeldraads garen, gemaakt van Superwash behandelde wol en versterkt met polyamide. Een spannend dat je kunt gebruiken voor veel meer dan alleen sokken! Probeer het ook eens voor grotere projecten zoals vesten, truien, sjaal's en accessoires.

Het garen heeft een lekkere, handgesponnen structuur met kleine variaties in de dikte, maar ook de "magic print" verftechniek maakt unieke patronen en zachte kleurovergangen in DROPS Delight. Dit betekent ook dat er lichtere of donkere kleurvariaties kunnen voorkomen binnen hetzelfde verfbad. Dit is geen fout of defect in het garen, maar een deel van het karakter van dit garen.

De kleurvoorbeelden zijn gemaakt van een proeflapjes van ongeveer 30 cm in de breedte. De kleurovergangen zullen anders zijn in proeflapjes of kledingstukken van een andere breedte.

Dit garen heeft een Oeko-Tex® certificaat (certificaat nummer 25.3.0099), Standard 100, Class I. Dit betekent dat het getest is en volledig vrij van schadelijke chemicaliën bevonden is en veilig is voor menselijk gebruik. Klasse I is het hoogste niveau en het betekent dat het garen geschikt is voor babyproducten (0-3 maanden).

Er zijn nog geen beoordelingen. Vertel ons als eerste wat u vindt.

Voeg recensie toe:
spacer